Tyhjäkäyntiseokset edelbrockissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja C-Body Polara, 17.8.2017.

 1. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Nii siitä sekoittajan päältä menee se toinen ilmareikä läpi sinne alas. Se on yhteydessä siihen piiriin. Mutta tosiaan eipä se pilli saa sitä kautta ilmaa mukaan .
  Tuon alla ei ollu sitä kuulaa! Eipä oo tullu tarkemmin katottua vuotaako ne suuttimet. Eikös sen pitäis nyt vuotaa? Mistäs minä siihen kuulan keksin. Poijan kuulapyssystäkö ;)
   
 2. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Tai en voi nyt olla ihan satavarma, onko se kuula nyt pudonnu.
   
 3. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Siinähän se vika voi myös olla kun kuula puuttuu niin kaasun löysäys vetää ilmaa kiihytyspumpulle päin niin ei ruikkase niin paljon kun kykenis kuulan kanssa
   
 4. 401

  401 2nd gear

  Isonna samalla siitä seosputken päästä se reikä niin reagoi niihin isompiin suuttimiin.mulla ainaki loppu sen 2,7mm jälkeen muistaaksen se reagointi siihen suuttimen isontamiseen ja hetken äimistelin ilmiötä miks seos ei rikastu enää,niin nostin sen sekoittimen pois ja en ollu uskoo koko asiata.siitä ois voinu jättää kokonaan pois ne suuttimet niin se ei ois ollu liian paksulla sittenkään.
   
  C-Body Polara tykkää tästä.
 5. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Kuulan puute ei varmaankaan aiheuta purkaussuuttimien vuotoa, mutta päästää sen kanavan tyhjenemään ja siten viivästyttää ruikkausta polkastessa.

  Mä voin huomenna kattoo löytyiskö sulle kuula tuolta mun varastoista, jos tarviit.
   
 6. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Joo olis kyllä nyt tarve sille. Jos viitsit, ni kato vaan löytyykö.
   
 7. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Ainakin yks 1/8" (3.2mm) kuula olis joutavana, laita osotetta jos vielä tarviit.
  Noissa on ollu vähän eri kokosia, mutta kaikki 3-4mm väliltä pitäis toimia.
  Ja sit on ollu myös sellasia jossa ei ole erikseen kuulaa, vaan se itse puntti on teräväkärkinen vähän niinkuin neulaventtiili.
   
 8. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Vielä tuosta siirtymäpiiristä korjaus tänne. Sen imupullin yläpäässä onkin pieni reikä, josta saa ilmaa mukaan. Oli niin piilossa etten hoksannu aiemmin :)
   
 9. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Hyvä et reikä on, se oliskin ollut outoa ettei reikää olis ollu, yhtä pientä reikää on tietysti hankala pienentää ja sen tukkiminen voi tuoda ongelmia....
   
  C-Body Polara tykkää tästä.
 10. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Artsin lähettämä kuula tuli ja ajellukki vähä tuolla. Hankala jo testailla ku tienpinnat sen verran märät ja kylmät. Toisiopuolelle laitoin vähä isommat pohjasuuttimet ja se isoin purkaussuutin kiihytyspumpulle. Ihan hyvin vastas kaasuun mutta sutia lyö, ni ei voi vielä johtopäätöksiä tehä. Matalilla kierroksilla meni nyt näköjään laihalle. Enskapuolta vähä rikastella vielä. Ajoituslamppu testattu ja verrattu kaverin lamppuun. Se on ok. Tulppia palanu aika paljo syksyn aikaa. Kokeeks laittelin yhen ngk 5 tuonne 6sten sekaan. Kutoset ihan mustia ja se vitonen oli hyvä. Ens kesälle laittaa nuo kuumemmat. Mutta tästä täytyy jatkaa ens kesänä. Jospa tuo pikkuhiljaa alkas rokata. Kiitokset taas kaikille hyvistä neuvoista! :)
   
 11. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Nonii, löyty vika tulppienki palamiseen. Puola ja etuvastus meni vaihtoon. Se isoin purkaussuutin on kiihytyspumpulla. Ensiösuutin .119 eli isoin saatavilla oleva. Neula 40/68 ja toisiopuolella .116. Nyt ei kakostele lähtiessä. Renkaat savuten lähetään :cool: Eli nyt voi varmana sanoa että ongelma selvis.
   
  rane58, xarper ja Herje tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!