Ulkomaan tullit ja verot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Valkoselkätikka, 27.7.2020.

 1. Valkoselkätikka

  Valkoselkätikka 1st gear

  Ei liity mitenkään jenkkiautoihin enkä tiä onko muttaedes oikeella osastolla mutta tiedän että täälä porukka paljo tilaa ulkomailta tavaraa, ni kysyn..
  Tarkotus tilailla erinäisiä amerikkalaisvalmisteisia tuotteitaja ja himottas tietysti tilata kama suoraa ebayn kautta jenkkilästä kun ovat niin paljo halvempia sieltä saatikka suomen maahantuojien kautta. Minkähän näkösellä todennäkösyydellä tilaukseen mahtaa tulla tulli ja tai veromaksuja? Hintahaarukka olis noin parin sadan luokkaa ja pakkaus kooltaan öbaut 3*3*15cm, kääntöveitsiä tarkemmi sanottuna. Itte jenkkeihini joitain osia ja laakereita tilaillu mutta aina ne on suoraan postiin/kotiin toimitettu
   
 2. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Tullin sivuiltahan tuo selviää:
  https://tulli.fi/netista-tilaajalle/tullausinfo/tullauksen-hintarajat
  Jos roju tullee yksityiseltä niin voi kai niille laittaa arvoksi vaikka 10 USD, silloin saattaa tulla tullin ohi. Jos taas jostakin firmasta, niin ei kai niitä maksuja mitenkään vältä, paitsi tuurilla.
  Sitäpaitsi, Sanna tekee niin paljon velkaa, että jokaisen eurot tarvitaan nyt.:eek:
   
 3. hzemax

  hzemax Gearhead

  Ittellä kaikki lähetykset usasta pitäny tulliselvittää, koosta riippumatta. Joskus on tulli halunnu nähä tilausvahvistuksen, useimmiten ei.
   
 4. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Joo kyllä jenkeistä tulevat paketit menee lähes poikkeuksetta tulliselvitykseen, joku kirje kokoluokka saattaa tulla ohi. Kiinasta lähetetyt tulee useammin tullin ohi
   
 5. -chgr

  -chgr 2nd gear

  Viimeksi tilatessani jenkeistä meni tulli maksut suoraan kun makso tuotetta..
  Ja tuote meni ebay global shipping centerin kautta ja kesti joku 3 viikkoa helvetti lähetyksestä..
   

Kerro tästä muillekin!