Uskallikot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja calkemp, 12.3.2005.

  1. calkemp

    calkemp Gearhead

    Moniko on tulossa kauden aloitukseen?Ite vasta liityin teidän kerhoon ja tulossa ollaan cadilla jos ei jääpuikkoja sada :x Onko ollu mitään iltabileitä noin cruisingin jälkeen? :odroll:
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Uskallikkojen cruisingissa ei ole ollut mitään jatkopiletystä
    on vaan ajeltu ja kahviteltu miten millonkin on sattunut huvittammaan
    yleensä paikalle ilmaantuu n.15 ajoneuvoa +/- jotaki... meininki on aina rentoo ja hauskaa sinne vaan kaikki,jotka kynnelle kykenee!!!!!!! :) :pinup:
     
  3. calkemp

    calkemp Gearhead

    Miten on aako ,kun oli puhetta siitä oshan 5v bileistä onko ajankohta/paikka selvillä?
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    onhan ne selvillä 18.6 ykän bub toppilassa....muutaku kannat kattoon :p
     
  5. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Voi perskuta, sattuu toi cruisinki keskelle pääsiäispyhiä... Harmillista ettei päästä paikalle, vaan ollaan reissun päällä.
     
  6. jenkki

    jenkki 1st gear

    Eipä olis kyl huono idea nuo iltabileet,mutta homma taitaa kaatua siihen ettei ole paikkaa missä pitää niitä bileitä.Pässiäisen ajan paikallisista menoista ei ole muuta tiedossa kuin The Bullet Bitersien keikka 26.4 Music Bar Frank Mähösessä Haukiputaalla,,jotta sinne siis :D
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pääsiäisen menovinkit

    Jep, pääsiäisviikonlopun lauantaina 26.4 Haukiputaan Mähösessä Bullet Biters. Luvassa kunnon annos läskibasson lätinää ja ränttätänttää laajalta skaalalta. Mahdollisten lippujen hinnoista en tiedä, mutta ei luulisi montaa euroa olevan. Soitto alkanee siinä klo 23.30. Tervetuloa sinne siis!

    Mikko/BB
     
  8. jenkki

    jenkki 1st gear

    siis pääsiäislauantaina 26.3,,,
     

Kerro tästä muillekin!