Vaasan Vappucruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Rinnewood, 27.2.2009.

 1. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Vaasan vappukuvia on mukava katsoa kun siellä on aina jotain ihan uutta (ja Suomessa) ihmeellistä, kuten nyt tällä kertaa vaikka tämä:
  Edsl
  Tämä Buick on näköjään kulkeutunut Ruotsista sinnepäin:
  Special 1955
   
 2. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Nyt on kuvat netissä:
  http://public.fotki.com/Rinnewood/cruis ... savappu09/
  Paljon tärähtäneitä kuvia piti karsia pois, ja silti niitä jäi.. :-?
  Mukana on kaikki lähtö ja paluumatkan otokset myös. Upeita uutuuksia nähtiin jälleen. Mieleenpainuvin oli tietenkin B.Hammarströmin nascar-oldsi!
  Akken willikissa oli saanut upean kasvojenkohotuksen myös! Jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

  Seuraavaksi siirryn laskemaan videolta tuota autojen lukumäärää joten perästä kuuluu! :wink:
   
 3. Jarde1

  Jarde1 Gearhead

 4. 5670

  5670 Gearhead

  bilepaikasta löytyi hopeinen kaulakoru,jos joku on tietoinen moisen hukkaajasta niin sen saapi hakea takaisin
   
 5. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Mukava keikka oli joo 8) Paitsi mitä nyt Vani hinattiin viimeiset 30 km kotia kun leikkas kuulerin laakerit kiinni ja sen jälkeen ei vesipumppu enää pyörinyt :cry: kun sattuvat olla saman hihnan perässä :eek: Likka tuli sitten Buikilla pelastamaan. Tämä päivä on mennyt remontin parissa :mad: Saimpas kuvat jonkillaiseen nippuu eli olkaapa hyvät mun kameran linssiin tarttunut :rotfl: http://www.netikka.net/mikko.miettinen3 ... index.html
   
 6. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Kivoja kuvia kaikilta tähän mennessä... tiesin jo etukäteen etten pääse Vaasaan asti, mutta oli kiva nähdä kuvatuksia semmosista autoista, jotka oli kulkeneet käsien kautta tavalla tai toisella, niitä oli useampia, varsinkin mopareita mutta oli siellä muitakin... Hienoa, odotetaan Rinnewoodilta raporttia paljonko oli kaikkiaan autoja liikenteessä, hyvä sää varmaan edesauttoi tilannetta mutta silti. :)

  Kiva oli nähdä kuvissa ainakin kaksi myös kolmesatasta avoa, 69 ja 70 malleja... Oma 69 on vielä hieman paikattavana, mutta pitäis liikkua tän kuun puolivälin kieppeillä, joten fiilikset ei yhteen komiaan kevätpäivään kaadu tosiaankaan. :wink: Eli viininpunaista kolmesatasta voipi bongailla pitkin Suomea varsinkin heinäkuun aikana tapahtumissa ja niistä riippumatta...
   
 7. ahdinmoppe

  ahdinmoppe 3rd gear

  juups

  Huh huh olipahan hiton hieno tapahtuma kaikkinensa vaikkei omaa rotteloa mukaan vielä tohtinutkaan mukaan ottaa muut nytpä on tavote ens vuodelle 8)
  Hieman jäi harmittaan kun ei blower dusteria päässyt katteleen parkkiksella :odroll:
  Ilta bileetkin olivat hyvät ja tais hieman äijän meno mennä pitkäks ku aamulla sai bussilla kotiutua :poff:
   
 8. ACC

  ACC Gearhead

  Paljonko oli autoja???

  Hyvä tapahtuma vaikkei itse kerennyt mukaan cruisailemaan kun tultiin kokkola cruisingista suoraan cittarin parkkipaikalle..

  Kiitos järjestäjille!!!!
   
 9. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Videokameran ohi ajoi 358 autoa, mutta siinä ei ole koko totuus. Kamera oli sellaisessa paikassa että moni pääsi kiertämään myös toista reittiä sinne parkkikselle. Ja kun kamera sammutettiin niin sen jälkeen tuli vielä joitakin autoja perille.
  Moni ei edes kuitenkaan tullut perille määränpäähän. Ainakin kun katsoo alkukuvia kun autot kokoontuivat lähtöpaikkaan niin siellä oli lukuisia autoja joita ei nähnyt määränpäässä. Esimerkiksi ahdinmoppen mainitsemaa blowerdusteria en mielestäni nähnyt cittarin parkkiksella. Enkä myöskään sitä mustaa sikasiistiä 65 4d malibua. Vain pari esimerkkiä mainitakseni..
  Vaasanpuistikon alkupäässä, rannan tuntumassa oli joku kuulemma laskenut noin nelisensataa autoa?

  Uskon että tuo "noin neljäsataa" on melko lähellä totuutta. :odroll:

  Uusi ennätys joka tapauksessa!! 8)
   
 10. Jarde1

  Jarde1 Gearhead

  Cittarinkin parkkipaikka jää pieneksi, nytkin oli muutama auto Gigantin pihalla.
   
 11. 5670

  5670 Gearhead

  nyt olis sitten katteltu 3 eri vidioottikameran kuvat ja letkassa oli keskustaan tullessa 453 autoa (mukana neonit,vanit ynnä muut ollakko vai ei harraste jenkit)määränpäässä odotteli letkan tuloa toistakymmentä autoa ja jälkeenpäin tuli ne viriviri vehkeet sekä muut lämpöhalvauksesta kärsineet hilavitkuttimet eli parin tunnin aikana oli noin 500 autoa paikalla ja pari tuhatta ihmistä.ensi vuonna parkkis suljetaan paria tuntia aiemmin ettei paikka ole jo valmiiksi täynnä sinne tullessa katsojien autoista.muutenkin tapahtumaa tullaan kehittämään mahdollisuuksien mukaan paremmaksi(bileet sekä virvoke/ruoka puoli).
  edelleenkin jos joku tuntee sara nimisen immeisen niin se koru on mulla.
   
 12. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Oho! Vaasassa asia meininki.
   
 13. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Vanitko ei ole harrasteautoja??? :eek: :eek: :mad: :mad: Meillä on
  Yksin Suomessa vajaa kymmenen kerhoa joiden toiminta on harrastamista näillä "porkkanakauppias autoilla".
  Ai niin sori meidän autohan on tehty Kanadassa :cry: joten taitaa hävitä meidän Detroitissa tehdylle Olssille jolla on vielä Suomi tausta taksina. :poff: Anteeksi avautumiseni mutta :soosoo: jos ei nyt satu omistamaan rampleria niin onko sitä väärässä porukassa vanilla?
   
 14. cutlass cruiser

  cutlass cruiser Gearhead

  Kyllähän oli komeeta vapun viettoa Vaasassa.
  Ensin moottoripyöräilijöiden kokoontumisessa ja letkassa mukana kaverin -69 Nortonilla ja sen jälkeen harrasteautoilijoiden letkaan.
  Eli kahteen kertaan tuli ajeltua keskustan läpi poliisien ohjastamana ja kyllähän siellä oli paljon ihmisiä liikkeellä, hyvä kun mahtu autolla ajeleen, kun ihmisiä tuntu olevan melkein kadulla asti.
  Lauantaina sit kattelemassa maarataleirillä.... hurjaa touhua kun kakspyöräsellä vedetään mutkaan yli 150km/h ja niissä pyörissähän ei oo lainkaan jarruja.
  Siinähän sitä oli ohjelmaa yhdelle vapulle ja viikonlopulle, tai kyllähän sitä vielä sunnuntainakin pääsi kokeileen XR 1200 Harrikkaa...ihan mukava kokemus oli sekin.
  Joo ja kuvia koitetaan saada näytille myöhemmin.
   
 15. 5670

  5670 Gearhead

  missäskohtaa sielä niin luki ettei vanit harraste autoja olis?
   
 16. SQ

  SQ Gearhead

  Upeeta ja mahtavaa!

  Aiemmin olen ollut vain kadun varressa katselemassa. Nyt omalla autolla letkassa mukana, mistä SUURI kiitos Ere, Tiina, ahdinmoppe ja muut osalliset. 8) Kiitokset myös Sunrisen porukalle tallin ja hitsilaitteiden lainasta illemmalla kun piti reissussa rähjääntynyttä Camaroa paikkailla... :odroll:

  Loistava tapahtuma, kiitokset järjestäjille! Kyllähän se Cittarin parkkis riittävä on, kunhan parkkeerataan pikkasen tiiviimmin ja tosiaan yritetään jotenkin estää yleisön ajoneuvojen tulo just siihen samalle alueelle (siinähän on Kivihaassa yleisöllekin aivan riittävästi muuta parkkitilaa muutaman sadan metrin säteellä)
   
 17. 67Camaro

  67Camaro 1st gear

 18. Jaku

  Jaku 1st gear

 19. cutlass cruiser

  cutlass cruiser Gearhead

 20. Trade

  Trade 1st gear

  Kiitokset omastakin puolesta kaikille teille jotka järjestitte niin hienon tapahtuman. Aivan loistavat järjestelyt!
  Ja onnittelut ennätyksestä!
   

Kerro tästä muillekin!