Vahinko parkkipaikalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Sounderi, 8.8.2018.

 1. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Tuo on niin oikein ylimielisille vakuutus yhtiöille, vaikka siinä joutuu itsekin hommiin ja
  kyykytellyksi vaikka syytön onkin! Kaikki ei ole korvattavissa ala-arvoisella summalla! :odrealmad:

  Oikein hyvä että tarinalla tuli onnellinen loppu! :odbiggrin:
   
  Camino'79 ja Bukero tykkäävät tästä.
 2. Hai

  Hai Double Gearhead

  Mun pitää kyllä sanoa viimeaikaisten kokemusten perusteella, että en ainakaan kahta vakuutusyhtiötä ylimieliseksi moiti.

  Tapaus kotivakuutus
  Vaimon läppäri tai tapletti meni rikki näytöltään. If:fi korvas melkein sen hinnan mitä maksoi kaupassa. Ikä huomioiden olen tyytyväinen.

  Tapaus pyöräkuormaaja peruutti pysäköidyn Volvon lokarin päälle.
  Vastapuolella OP. OP tarjos 4600€ lunariin ja 3600€ kertaria.
  Otin kertarin ja kaivelin käytetyt oikean väriset osat nettivaraosasta ja AVK:lta (konepelti, lokari, xenon umpio, lukkopelti ja polttimoita)
  Suorat osa ja materiaali kulut noin 400€. Palkkaa tuli 3200€.

  Tietysti vakuutustarkastajan kanssa neuvottelussa ei saa luovuttaa omia oikeuksia ja pitää olla jämpti. Jos vastapuoli on reilu, niin se on vaan normaalia neuvottelua.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. leemu

  leemu 3rd gear

  Ei edes kallis remontti vielä.
  Työmies pussautti taannoin -11 mallisella ducatolla toisen peräloosteriin risteyksessä.
  Risaksi meni etulokari, nokkapelti, puskuri, ajovalo, tuulilasi, syyläri, ac kenno ja cooleri.
  Pelkkää osanvaihtoa ja maalausta, lasku oli rapea 6600€.
   
 4. valpas

  valpas Gearhead

  Hele**tti, istuin autossa parkkipaikalla, ja viereiseen autoon tuli pariskunta, ja autoon mennessä kuski löi ovensa tosi voimakkaasti mun volvon kylkeen. Piti oikeen puhelunsa lopettaa, kun karkuun yrittivät.
  Avasin kuskin oven, ettei liiku kauemmas, ja sanoin, että kolautitko ovellas, ja se mies puolinen vastas, että taisin kolauttaa!
  Sitten mentiin katsomaan la hakeen jälkeä volvon kyljestä, ei löytyny! Sitten sieltä tuli auton omistava nainen, joka alko kiireestä räpätyksen kiukkusesti. Ensin alkuun koitin sanoa, että mitä sulla on asiaa tähän, etthän sinä sillä ovella osunu. Mutta kun olen auton omistaja. Sen verran oli kiukkinen, ja hätänen räpätäti, että jouduin korottamaan ääneni niin, että kakskorttelia kuuli, mutta ämmä vaan räpätti kaikenlaista. Kysyin jo, että pitääkö poliisit kutsua, niin sanoi, että soita vaan, niin tulee tuttuja paikalle.... Eli vissiin poliisin tuttu ennestään?
  No jälkee ei alkanu löytyyn. Sanoin, että ajakaa se auto sihen, missä se oli, niin katsotaan mihin osu. Muijja sano, että se oli niin pieni rako. Näytin, että vajaa metri oli tilaa, pitäs riittää.
  No, mies ajo sen takasin, mutta 30cm liian lähelle. Takasin, ja näytin missä on eturenkaan jälki. Taaskin yritti liian lähelle, mutta ohjeistin sen siihen, missä se oli ollu. Sitten avattiin ovi, ja se osu volvon kahvaan, joka on näköjään kova paikka. Siinä pimeessä ei näkyny jälkeäkään, ja päästin kokoajan kiireestävalittavan naisen, ja tossun alla olleen miehen lähtemään, mutta rekkatin otin ylös vielä niiden lähtiessä. Pitää päivänvalolla vielä tarkistaa, vaikka ei semmoset jäljet vanhassa autossa mitään meinaa, mutta periaatteessa, kun karkuun yrittivät......
  Pitää vielä kattoo rekkarin perusteella, kuka se öykkäri feministi ämmä oli.:D
  Edit: Poliisien hommissa se muijja on. Ja karkuun oli lähdössä!:mad:
   
  Muokattu: 7.12.2018
  xarper tykkää tästä.
 5. Juhaniitta

  Juhaniitta 1st gear

  Ihan periaatteesta ilmoittaisin räpätädin työmaalle kyseisestä käytöksestä. Jos on poliisi niin saisi ihan syystä harjaa esimiehiltä. Jos joku paperitantta, niin saa naurut kollegoiltaan...
   
  1purehell, jariha, miguelo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. urho3

  urho3 Gearhead

  Tekisin rikosilmoituksen surutta.
   
  jariha ja Camino'79 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!