valiantin peruutus valo ongelma?

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja olds79, 11.7.2008.

 1. olds79

  olds79 3rd gear

  mistähän mahtaa löytyä 65 valiantin peruutus valon kytkin? peruutus valo lopetti toimimisen ja poltin on ehjä ja piuhat on ehjiä niin arvelin että se ois siinä katkaisijassa se vika. jos on hyviä ideoita/vinkkejä että miten saan peruutusvalon taas toimimaan niin pistäkää tulemaan.
   
 2. Make.S

  Make.S Gearhead

  Laatikon kyljessä, ainakin 727:sa, kolme napainen kytkin.
   
 3. jaketin

  jaketin Gearhead

  itsellä oli siinä liittimessä, joka on lootan kyljessä, hieman väljää. kärkipihidllä kun hieman puristeli, alkoi pelittää..
   
 4. olds79

  olds79 3rd gear

  juu ton toisen laatikon kyljessä on kaks napanen liitin, mutta tässä laatikossa ei ole mikä on kuusvitosessa ja toinen seikka et se toimi tossa pariviikkoo sitten ja viime viikolla leimalla käydessä ei enää toiminu. polttimot ja sulakkeet oon tarkastanu mut ei ainakaan niissä olu vikaa.
   
 5. PJP

  PJP 1st gear

  Ihan tarviketavaraa kuvittelisin peruutusvalon kytkimen olevan. Year One'ista varmaan löytyy jollei suomalaisista tarvikeliikkeistä.
   
 6. F-body

  F-body 3rd gear

  Alkuperäisen automaattilaatikon kyljessä ei ole välttämättä kuin neutraali/park-maadoituskytkin. Mulla oli manuaalilaatikko Vallussa laitettu mikrokytkin siihen ratti-akselin varteen konehuoneen puolelle. Ei ollut karvalakki versiossa alkujaan mitään peruutusvalokytkintä tai johdotusta.
  Automaatissa on yksi tai kolme napainen liitin laatikon kyljessä. Keskimmäinen on neutraalin maadoitus ja reunimmaisista kiertää peruutusvalon virta.
   
 7. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  peruutusvalo

  Jos normi 3-lovinen tahi 4 lovinen manuaali niin kyllähän niissä peruutusvalokytkin on laatikossa (sekä laippa että joukki loorissa).
   
 8. F-body

  F-body 3rd gear

  Tais mulla olla sitten vaan erikois karvalakkimalli, kun ei tosiaan ollut kytkimiä, johtoja tai polttimonpohjia. Laatikon myin puoli vuotta sitten, enkä kyllä löytänyt siitä kytkintä.
   
 9. PJP

  PJP 1st gear

  65 manuaalilaatikon kyljessä on joko (tukittu)paikka peruutusvalojen anturille tai anturi paikallaan. Alkuperäisasennus - Suomeen tuoduissa 65-Valttereissa - että laatikossa on pelkkä paikka anturille. Piuhoja yms. ei ole. Omaan 65 Valianttiini ostin muutama vuosi sitten peruutusvalosarjan, joka on nyt asennettu. Neljänkymmenen peruutusvalottoman vuoden jälkeen autossani on peruutusvalot.
   
 10. olds79

  olds79 3rd gear

  tutkimusten jälkeenkään ei löydy paikkaa peruutus valon katkaisijalle tosta lootasta ei edes tukittua. ois voinu ottaa tosta toisesta lootasta ton katkasimen. lienekkö sitten jonkun tuonti auton loota.
   
 11. PJP

  PJP 1st gear

  Kirjoitin laatikon kyljessä. Olin epäselvä. On laatikon "paksun osan" taka-osassa - muistaakseni vasemmalla puolella (kun katse on menosuuntaan).
   
 12. olds79

  olds79 3rd gear

  ei mitään hämminkiä! mulla on toi toinen laatikko mistä se löytyy niin tiesin mistä etsiä.
   

Kerro tästä muillekin!