Valiantin takakulma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja maxvo2, 21.9.2007.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kenellä makaa 64-65 valiant raato jossa vasen takakulma ehjä ??(pala / "kuhmu" joka jää päädystä puskurin alle ja jatkuu kohti etupäätä ulospäin tulevana pokkauksena)
    Omassa joku "ampunut" 0,5 mm hauleilla reikiä vallan mahdottomasti kulmaan :rotfl:
    Helpottaisin peltitöitä valmiilla palalla huomattavasti.

    yhteys joko tämä tai 0400-420034
     
  2. PJP

    PJP 1st gear

    Oletko ostanut autosi Sipoosta? Siellä näin kolme vuotta sitten 1965 Valiantin, jonka vasenta C-pilaria oli ammuttu. Auto oli jossain vaiheessa maannut maassa, joten ei ole selvä, olisko kaipaamasi osa kelvollinen vaikkei siinä kutien jälkiä olisikaan.
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kyllä pirssi on ollut minulla jo 1981 alkaen, ne reiät ovat tulle ajan patinasta, pieniä ruostereikiä aivan kulmassa. On vain niin hankala paikka alkaa tekemään suorasta pellistä ja pakkelilla en mitään "korjaa" kun muuten on kaikki uusittu pellillä.
     
  4. MIKKIBIILI

    MIKKIBIILI 1st gear

    :D löytyy hyvä pala.elikä tarkkaan kui paljo ja mistä poikki :eek:
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    kulmapala

    Laitatko vaikka numerosi YV:nä niin soittelen
     

Kerro tästä muillekin!