Valosummeri.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Mustarauta, 31.10.2013.

  1. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Tarkoitus olisi laittaa g20bensa vaniin tollanen tarvike valosummeri.laitteessa on kolmejohtoa +,- ja summerin heräte.Onko joku kytkenyt tälläistä,paketin kytkentä ei toimi vanissa ainakaan ohjeen mukaan.Ajovalot on releistetty ja ne toimii ok.Suomenkielisen korjausoppaan kytkentä kaaviosta ei ainakaan löytynyt kyseistä summeria ainakaan tehdas asennuksena.Fiude on VM 89 g20 350:nen ruisku. :eek:
     
  2. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Heräte parkkiin.
     
  3. Detroit steel

    Detroit steel 1st gear

    Millainen on kytkentäohje?
    Jos mulle tulis tollanen ilman ohjesta niin laittasin plussan johonkin mihin tulee virta valot päällä ja maan sisävalojen ovenvälikatkaisijaan joka maadoittaa ovi auki. Kolmatta johtoa sitten arpoisin että miten sattuu missäkin toimimaan.
     
  4. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Kiitos vinkeistä,pitää testata jos vaikka alkais toimii.
     

Kerro tästä muillekin!