vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Siksi siellä välillä käy Blacklist autotkin polttamassa kumia, että pysyy edes jonkin näköinen uskottavuus.
   
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Katukisaukkojen vanhenemisen huomaa siitä kuinka kadulla burnaamisesta tulee joko syntiä tai muuten vaan halveksuttavaa. Vaikka itekki ovat sitä baarumia aikanaan katuun hanganneet.
   
  three hundred tykkää tästä.
 3. Malossi

  Malossi 2nd gear

  No nyt sitten kolahti kun mamumersu pamautti vauhdilla parkkikselta poistuneen Yariksen kylkeen... ihan oli odotettavissa että joku kerta menee peltiä ruttuun. Ihme touhua kun kaahataan yleisön keskellä kuin hullut.
   
  FuryIII '71, kerkko, ossa250 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Ihan hyvin rysähti. Toivottavasti vähän rauhoittuisi se mersubemuaudikaahaus.
   
  FuryIII '71, ossa250, SPORT TRUCK ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Vaikka itsekään en noista euro/japsi härveleistä varsinkaan tässä tapahtumassa diggaa, erityisesti jos kuulostavat siltä että on joku drive-by shooting käynnissä, niin totuuden nimissä on mainittava, että ainakin itse olen nähnyt jenkkiautoilta niitä älyttömimpiä burniksia mitkä vedetään sinne parkkipaikalle asti.
   
  SPORT TRUCK tykkää tästä.
 6. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Mukavan hiljanen oli loppuilta ku poliisit pisti suoran poikki. Ei juuri yhtään rajotinpauketta tai muuta ylimäärästä meteliä.
  Osasi tuuning-osastokin olla nätisti ja hiljaa parkkipaikalla.
   
  JYR, ossa250, SPORT TRUCK ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. nikkez_

  nikkez_ 2nd gear

  Ali ei varmasti ainakaan vakuutuksista saa mitään, kun tapahtumasta on todisteita monesta kulmasta ja täytyy kyllä sanoa et vaikka Alin toiminta olikin tyhmää nii vastaava ois voinu sattuu myös rajotusten mukaan ajavalle ja parkkikselta lähtevälle, koska sieltä ei nää ollenkaan vasemmalle väen paljouden vuoksi… No eiköhän saada ”järkkärit” valvomaan touhua syksyyn asti niin vältytään näiltä.
   
  ossa250, viikinki75, SPORT TRUCK ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. hellsten

  hellsten 3rd gear

  Hyvinhän se kebabbi kuskin amg mersu kiihty sillä hirveällä spoilerilla siinä suoralla. Monta kertaa ihmetelty, kun nää sankarit tulee ja tempasee satasta läpi käytävää pitkin, että kohta sattuu jotain...
   
  viikinki75, three hundred, SPORT TRUCK ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. Fileeraus

  Fileeraus Gearhead

  Videota
   
  SPORT TRUCK, chevy-kane ja Tunaman tykkäävät tästä.
 10. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Itseasiassa yllättävää että kunnon kolaria ei ole sattunut aikaisemmin, tyhmäily on ollut sillä tasolla jo vuosia. Hyvä tuuri ettei ilmeisesti ainakaan suurempia henkilövahinkoja sattunut, jokainen voi pohtia mitä olisi käynyt jos se Mersu olisi poksauttanut jonkun 50-lukuisen auton kylkeen samalla vauhdilla.
   
  JYR tykkää tästä.
 11. max

  max Double Gearhead

  Mitäkö olisi käynyt?
  Ahmed olisi saanut "tapakasvatusta" karkeemman päälle.
   
  sleepercooler, ossa250 ja three hundred tykkäävät tästä.
 12. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  No lähinnä se mersu olisi saattanut olla pelkääjän penkillä 50-lukulaisessa vs moderni pikkuauto ja turvavarusteet. Ja siinä vaiheessa kuskille olisikin jo käynyt paljon huonommin.
   
  JYR tykkää tästä.
 13. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Jarru vasten voi kumia hangata asfalttiin vaikka tornioon asti jos tekniikka kestää eikä se mihinkään turvallisuuteen vaikuta kunhan vauhdit ei kasva. Eilenkin pari autoa burnaili suoran ja sinne parkkikselle, ilman että siinä on mitään älytöntä koska vauhti oli hyvin maltillinen.

  Kolarimersuhan ei burnannut eikä sudittanut vaan nimenomaan ajoi kovaa.
   
  Fileeraus tykkää tästä.
 14. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Ei tossa voi ajaa rajoituksen mukaan turvallisesti kun väkimäärä on pahimmillaan. Ei tulis mieleenkään ajaa siitä 40kmh läpi kun jengi horjuu katukiveyksellä ja koittaa kaula pitkällä kurkkia jos siellä rengas pyörähtäis.
   
  kerkko ja SPORT TRUCK tykkäävät tästä.
 15. Patwh

  Patwh 3rd gear

  FuryIII '71, Mika.V, ossa250 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Saa nähä mitä tulee tälle cruisingille tapahtumaan jatkossa. Hidastetöyssyjä burnissuoralle, poliisi valvomaan koko tapahtuman ajan vai puomit parkkipaikan sisäänajo väylille :rolleyes:
   
  SPORT TRUCK tykkää tästä.
 17. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tai kieltävät kokoontumiset jollakin säännöllä. Siellä on tod näk nippu lähiasukkaiden valituksia edeltä ja nyt sitten sattui vahinko.
   
  JYR ja SPORT TRUCK tykkäävät tästä.
 18. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Ja sitten kun hirttää kaasu kiinni, jarruista pettää jotain, tai kuskilta vähän jalka lipsahtaa tms., niin jätskikiskan jonossa ollaan niin että soi. Eihän siinä tietysti mitään, jos on 100% luotto omaan kalustoon ja tekemiseen ja mikään ei ikinä voi mennä pieleen.
   
  kerkko ja SPORT TRUCK tykkäävät tästä.
 19. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Uutta burnis-suoraa jo vissiin ollaan testaamassa Fileerauksen videon kohdasta 4:30 alkaen eli Ruskeasannan hautausmaalla. Idean kannattavuudesta en ole varma mutta siellä on ainakin yleisön puolesta kuoleman hiljaista.
   
  sbc350 tykkää tästä.
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eiköhän tuolla ole taas Poliisi partio paikalla seuraavan pari kertaa. Ihme että Poliisi ei ole viitsinyt katsoa videoita ja lätkiä syytteitä sitä kautta. Tuntuvat euro/japsi/mopo kaahareita tutkivan välillä aika innokkaasti Tiktokin, Youtuben yms videoiden perusteella.
   

Kerro tästä muillekin!