vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Juu ja sitten kun siellä oli se ideaalikeli, niin olisi pitänyt mennä ajassa -00:30:00, jottei joudu jonottamaan. Jonottaminen ei vaan sovi, ei ainakaan mulle. Malmin Nesteen jälkeen uukkari ja kaupungin ytimeen kierros ja kotiin.
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Hmm...Cruising...pitäskö toi sitten muuttaa ja alkaa käyttää kokoontumisista nimitystä Meeting, niin ei tarvitsisi kitistä ?
  Ite tykkään tai siis tykkäsin kun vielä kävin tapahtumissa just Malmin tapaisista Cruising - Meeting:sta, joissa on paljon nähtävää ja autot nimen omaan paikallaan parkissa.
  Voi jutustelle tuttujen ja tuntemattomien kanssa, sekä katsella ja kuvailla autoja/prätkiä/muuta mielenkiintosta.

  Joka paikassahan on ihmisillä nykyään nenä ja silmät kiinni siinä kännykässä...
   
  lintta88 tykkää tästä.
 3. 1320

  1320 Gearhead

  Hyvin oli kalustoa liikenteessä viimekerralla, harmi vaan että noita kaikenmaailman kebabbimiehiä kiihdyttelee päättömästi siinä burnissuoralla niin ajan kysymyshän tuo oli milloin kolisee.

  Mun mielestä ei tekisi yhtään huonoa vaikka Cruising siirtyisi johonkin rauhallisempaan paikkaan jossa se ei ehkä houkuttelisi niin paljoa yleisöä eikä noita tapahtumaan kuulumattomia suorittajiakaan... Kivahan tuolla on muuten käydä, mut juurikin noista syistä Vantaa Cruising ei oo enää muutamaan vuoteen ollut sellainen ns "kuukauden kohokohta" kuin joskus nuorempana.

  Muutama kuva kumminkin: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2023/Cruisings/Vantaa/Vantaa+Cruising+21.4.2023/

  Ja burnisvideo mistä ei tarvi skippailla pilalle madallettujen Biilteemalaisten vingutuksia, kun niitä ei ole videolla ollenkaan.:poff:
   
  three hundred, viikinki75, Fuselage ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Ihme on, jos ei kohta taas kolise johonkin parkkikselta poistuvaan. Väkeä ihan helvetisti ja joidenkin vatipäiden on taas pakko kiihdytellä suoralla.
   
  Laszlo, cdv70, kerkko ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. chevy-kane

  chevy-kane 2nd gear

  Ihan älytöntä toi kaahaaminen tossa
   
  lintta88, Laszlo, Lowry ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. Tunaman

  Tunaman 3rd gear

  Sitä burnaustahan ne on tulleet tsiigaamaan.
   
 7. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  joojoo mut mikä siinä on kun pitää sitä nopeutta nostaa ja kaahata siinä ees taas.

  aika kirjottamaton sääntö sekin ollut ettei burnata/revitetä vastakarvaan.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  nopeudet on järjettömiä joo niillä bemumersuvolvoilla, mutta kyllä kait siinä molempiin suuntiin on ruovittu viimeset 10v? Kumpi on sit oikea suunta? Vai meinasitko ettei yhtäaikaa molempiin suuntiin?
   
 9. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  No kyllä mun mielestä se suunta on ollut tikkurilaan mihkä on viivaa piirretty. toki jotkut lähtee ulosajoportilta suoraan itäänkin mutta se revittely sisäänajoportilta ulosajoportin suuntaan ollut vähäisempää mutta nyt tuntuu lisääntyneen ja ihan paska homma kun ei sieltä parkista nää yhtään kadulle.

  mutta nämä nyt oli vaan mun mietteitä.
   
  Volvo_5.7 tykkää tästä.
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  lintta88, FuryIII '71, Laszlo ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Make.S

  Make.S Gearhead

  Ihan villin lännen meininkiä. Ihmettelen jos ei kohta ole puomit parkkipaikoille.
   
  SPORT TRUCK, kerkko ja cdv70 tykkäävät tästä.
 12. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Eikä oikeastaan haittaa yhtään vaikka tulisikin... En ole tänä vuonna käynyt kertaakaan enkä taida käydäkään, ei voisi vähempää kiinnostaa kun volt-kuskit ja jonnet kaahailee Santanderin autoilla. :wc:
   
  SPORT TRUCK, Laszlo, Arkkumies ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  FuryIII '71, Fileeraus, Laszlo ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Siinä jos menee Foodora tai Wolt väen kanssa potkuttelemaan on olemassa suuri vaara että rasistikortti vedetään esiin.
   
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ne veti jo heti. Kuulema kateus, rasismi yms oli syynä että peili potkastiin :p:D
   
  lintta88 tykkää tästä.
 16. Laszlo

  Laszlo 1st gear

  Kyllähän toi helvetin kovaa ajaminen on vähän eri juttu kuin kuminpoltto. Kerran kun napsahtaa vähän pahemmin niin sit on koko paikka kiinni. Ei mitään vastaan että kruisingeissa on muitakin kuin Amerikan autoja. Mutta tollanen touhu kyl pitäs saada pois. Muutama ääliö pilaa tämänkin tapahtuman.
  Hidastustöyssyt sopivin välein niin ei kikkareet pääse yli :) No ne sinne varmaan tuleekin jos ne ääliöt sitä kaahailua jatkaa.
   
  Make.S, kerkko ja Arkkumies tykkäävät tästä.
 17. Mustang sälli

  Mustang sälli 1st gear

  Mulla kärähti käämit jo huhtikuun vantaa cruisessa kun katsoin, että mitään ei ole opittu ja sama touhu jatkuu. Kirjottelin seuraavana yönä KANNANOTON perseilyä vastaan. Aamulla kun luin emännän kanssa tuon jutun läpi, niin päätimme hivenen siistiä sitä poistamalla veriroiskeet, ruumispussit ja suolenpätkät. HEH! Nyt kannanottoni on hyväksymiskierroksella eri kerhoissa ja alan toimijoilla. Siitä kuullaan varmasti lisää lähiaikoina. Toivottavasti myös lehdistö lähtee tähän mukaan, myöntämällä palstatilaa kannanotolle. Pähkinänkuoressa kannanoton sanoma on: Käyttäydythän asiallisesti ja järkevästi harraste-ajoneuvotapahtumissa, yleisillä teillä/paikoilla ja jätät temppuilun sille varattuihin tapahtumiin. Vaarantamalla omasi sekä katsojien/ muiden tienkäyttäjien hengen ja terveyden, vaarannat samalla myös koko ajoneuvoharrastuksen tulevaisuuden. Tämä siis merkkiin, ikää, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta. Ekan kerran kun kolahtaa kunnolla, niin kenenkään on turha lähteä kunnilta lupia kyselemään, ihan asianmukaisestikin järjestetyille tapahtumille! Mukana on jo osa merkkikerhoista sekä pari isompaa alan toimijaa. Huom! Myös europuolelta. Osalle jo alustavaa fyleria jakelinkin viime perjantaina. Ja jos joku kerho vielä haluaa tähän mukaan, niin vielä kerkiää.
  T: Jarkki
   
  Latexoxo, Arkkumies, kerkko ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Patwh

  Patwh 3rd gear

  Latexoxo, SPORT TRUCK, Lowry ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Mustang sälli

  Mustang sälli 1st gear

  Itse ajattelin samaa, mutta hoidetaan homma tyylillä ja pyydetään jotain lähi VPK ta veteraani kalustollaan suorittamaan Heuraka "stripille" kadunpesunäytös puolen tunnin välein joka kuun 3 perjantai. Heh tämä puhdistaa myös ilmaa .

  Älkääkä "Sudittajat" vetäkö hernestä nenuun, kuminpoltto on kivaa ja näyttävää puuhaa. Kunha se vaan tapahtuu turvallisessa ympäristössä.
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Onhan tollaset vetoomukset hienoja, mutta ei niillä ole mitään merkitystä.
  Suurinta osaa cruisingeista tai miiteistä oli mopo tai auto, ei virallisesti järjestä kukaan, koska viranomaiset on vieraantunut ihan totaalisesti mitä ulkona tapahtuu. Ja latelee niin älyttömiä vaatimuksia, että kellään ole mahdollisuus niitä toteuttaa. Kumipoltto sallittu? Pitää olla tieliikenteeltä suljettu alue yms, koska muuten rikotaan lakia ja yritäppä saada joku kadunpätkä siihen... Mikkelissä muutama nuori yritti pari kesää tehdä cruisinki tapahtumia, mutta ei kuulema mitään järkeä.
  Mutta täälläkin muutama nimikerkki tais toitottaa sitä, että kyllä kaikki mahtuu yms, noh nyt sitä sit on. Nämä Foodara, Sandanter Racing teamit jotka ei ymmärrä, eikä halua edes ymmärtää.
  Noiden nettiuhon perusteella, isommalla porukalla tulossa ensi cruisinkiin ja turpaan kuulema tulee.
  https://www.tiktok.com/@perttuvitunholkeri/video/7234963555588558107
  https://www.tiktok.com/@no_skill_issue/video/7234940005007904027
   
  lintta88 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!