vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Toukokuun cruisaus-pätkää

   
  chevy-kane tykkää tästä.
 2. 1320

  1320 Gearhead

  Olihan paljon porukkaa perjantaina, hieno keli, paljon hienoja autoja ja ihan näyttäviä burniksiakin. Jotenkin silti jäi mun mielestä kokonaisuus miinuksen puolelle, niitä rajotinta vasten huudattavia tuninkiromuja oli hirveä määrä ja siihen vielä päälle kaikenmaailman mutiaiset mitkä hurjastelee siinä suoralla, taaskaan ei ollut kaukana että olisi kolissut - useampaankin kertaan.:wc:

  Minäkään en yleensä tykkää kun toisten autoihin kosketaan, mut nyt se mustalla farmarilla sekoillut ääliö sai kyllä ansionsa mukaan kun joku potkaisi peilin irti vauhdissa.:odcool:

  Saa nähdä huvittaako ensi kuussa tulla paikalle ollenkaan vaikka matkaa ei montaa kilometriä olekaan.

  Tuossa kuitenkin kuvia paikanpäältä. https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2023/Cruisings/Vantaa/Vantaa+Cruising+19.5.2023/

  Ja burnisvideo mistä ei tarvi skippailla tuninkihimmelien rajotinralleja.:odwink:
   
  Laszlo, chevy-kane, Buick225 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  "Onhan tollaset vetoomukset hienoja, mutta ei niillä ole mitään merkitystä.
  Suurinta osaa cruisingeista tai miiteistä oli mopo tai auto, ei virallisesti järjestä kukaan..."

  Minä taas ymmärsin, että ei tämä Mustang sällin purkaus ja kannanotto olekaan tarkoitettu niille kerhoille yms, koska he eivät ole järjestäjiä; vaan niille "jäsenille". Jokainen olympiavolkkarin kuski, rodiukko, bemaristi tai muskelihörhö saa itse päissään miettiä miten käyttäytyy, polttaako kumia vai ei. Tuo kannanotto on hyvä muistutus miten omaan muroihin kusemisesta jää paha maku suuhun ja kaikki kärsii.... :confused:
   
  Laszlo ja SPORT TRUCK tykkäävät tästä.
 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tuo Vantaa Cruise homma meni hulluksi jo sillon kun siellä tuli viimesiä kertoja käytyä muutama vuosi sitten ja nykynen touhu kuulostaa ihan älyvapaalta.
  Jotain vakavampaa sattuu ennemmin tai myöhemmin...sen jälkeen on kaikki harrastajat kusessa riippumatta harrastaako jenkkejä, euroja, rodeja, tuninkia, mopoja tai vaikka vanhoja traktoreita.
  Ne kaikki rinnastetaan valitettavasti yhdeksi ja samaksi roskajoukoksi viranomaisten silmissä ja pian kaikki kokoontumiset aletaan kieltämään...ja viherhipit tukevat mielellään asiaa.
  Eikä niitä tapahtumalupiakaan tipu enää niin helpolla virallisempiinkaan tapahtumiin.
  Nyt olisi korkea aika kaikkien järkiintyä ja lopettaa tuo kuminpoltto ja kaahailu kokoontumisissa, on ne sitten järjestettyjä tai ei.
  Kadunmiehen kiihdytystapahtumia on vielä toistaiseksi, joissa voi käydä vetäsemässä ja saa ihan mustaa valkosella mitä se oma harrasteväline kulkee tai ei kulje.
  Esitetty vetoomus on järkevä ja toivon mukaan mahdollisimman moni tekee päätöksen omassa sisimmässään ja lopettaa henkilökohtaisesti oman kuminpolton ja älyttömän kaahailun.

  Oman päätökseni tein jo kauan sitten ja sen mukaan pitäydyn kokonaan poissa tapahtumista, jotka alkavat saamaan liikaa kyseisiä piirteitä.
   
  Bowtie, cdv70 ja kerkko tykkäävät tästä.
 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Aika kova luotto siihen, että toi porukka kuuluis johonkin kerhoon tai osais lukea.
   
  FuryIII '71 ja kerkko tykkäävät tästä.
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Turha tästä jenkkiporukoita syyllistää. Toi Vantaa on ihan pisara meressä vs europuoli. Melkein joka etelän kaupungissa on joka viikonloppu yhtä isoja kokoontumisia. Ja "järkätyissä" on tuhansia autoja. Erona on vain että ne ei ole yleisömagneetteja, koska ne jenkit puuttuu. Ja eikä noissakaan Poliiseja näy, vaikka on kuminpolttoa, 2 step paukutusta, basson jytkettä ja älämölöä on vielä enemmän.
  https://www.twitch.tv/videos/1824837793?t=05h20m01s
   
 7. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Vaikka vielä viime vuonna taisin ainakin kerran piipahtaa Vantaan cruisingeissa, tulee yleensä puolen tunnin pällistelyn jälkeen mieli lähteä takaisin tien päälle. Nykyään en enää Heurekan parkkikselle halua edes lähteä, kun meno on selkeästi riistäytymässä käsistä.
  Toki tuttuja on aina kiva nähdä, mutta toisaalta samat harrastajakaverit näkee niin monta kertaa kesässä eri yhteyksissä, että sosiaalinen kanssakäyminen tulee varsin kohtuudella täytetyksi.

  Pääkaupunkiseudun liepeet ovat täynnä hiljaisia pikkuteitä, joissa on kiva cruisata, eli ihan vaan ajella rauhassa pintakaasulla, ei tartte edes musaa taustalle, eikä jumalatonta laumaa ympärille. Lienen näine ajatuksineni kanssa vain erakko, mutta se on minun mielestäni mukavin tapa harrastaa harrasteauton ulkoilutusta, ja suosittelen kokeilemaan!
   
  zet28, maxvo2, SPORT TRUCK ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

  burnisvideota

   
  Tunaman ja chevy-kane tykkäävät tästä.
 9. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Valitan mutta tää on kun tuuleen huutaisi, täälläkin on joukolla mouhottu että "Heurekalla on aina poltettu kumia!"...Mä olen siitä ihan 100% varma että ilman jenkkimiesten suditteluja ei tuolla olisi näitä lieveilmiöitäkään eli noita kaahaavia kebabkuskeja ja paukuttavia jonneja, koska sirkushuvien ja shown perässä se ryhmä tonne tulee. Sit vielä levitetään sanaa Youtubessa "insane burnouts!! All hell breaks loose, boomboom!!!" burnisvideoilla niin osaa porukka vähän kauempaakin tulla seuraamaan näytöstä. Mutta joo, alkaa tapaus Vantaa Cruising olla omalta osalta käsitelty, ei tonne idioottien sekaan viitsi enää tulla, onneks näitä tapahtumia on niin paljon muitakin. Tai sitten voitais keksiä joku muu paikka, ja vaikka Jakulepin esimerkin mukaisesti ajella jonnekin?
   
  cdv70, zet28, kerkko ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Käydään vaikka porukalla Ikeassa tai kokeillaan, saadaanko Jumbon kattoparkki täyteen Amerikkaa. Mitä nyt Vantaalla ihmiset yleensä tekee.
   
  lintta88 tykkää tästä.
 11. Voi vittu mitä pellejä. Siellä seistään jarrun päällä. Eiköhän tuohon pysty kuka vaan.
  Aika heikko ego on äijillä. Jäi mieleen tuo CRM-28. Jotenkin näyttää kuski "väliinputoajalta" ja tuo oli se suurin saavutus kilparadoilla ja kilparatojen ulkopuolella mennä T-fordilla tuonne sudittelemaan jarrupedaali pohjassa.

  Toivottavasti tuolla nyt sattuu jotain oikeasti semmosta että tuo Homopetterien ja muiden oman egon tukemiseen kumia polttavien elämä siirtyisi suljetulle radalle.
  Vähän kuin karaokelaulantaa; hirveää paskaa ja luullaan että ollaan huipputason osaajia kun on mikrofoni kädessä ...... tässä tapauksessa joku räpistys perseen alla.
   
  SPORT TRUCK tykkää tästä.
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Noo, meluhaitat ainakin vähenevät kun harrastajakanta vihertyy ja alkaa sähköinen nakkien laulattaminen.
   
 13. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Paljon on tapahtumaan liittyen käyty keskustelua Ameriikan valmisteet vs. muun maailman valmisteet ja ponnekkaasti vadittu toisen porukan katoamista tontilta. Itse ajattelin loppukesän ajella sinne vaihteen vuoksi eurovalmisteilla kuten aiempinakin kesinä.

  Pitäisin kuitenkin selkeän eron parkkiksella olevien laitteiden vs. pääasiallisesti suoralla liikkuvien laitteiden välillä. Erityisesti noiden viimeaikojen ”pakoputkiviritettyjen” osalta ja mua lähinnä mietityttää tänä kesänä virkavallan poissaolo tapahtumasta joka aikaisemmin paikallaollessaan piti homman aisoissa. Mihin talven aikana on kadonnut se kaikki into valvoa tapahtumaa? Jopa sakottaa? Odotetaanko tässä nyt kunnon onnettomuutta, vaiko omankädenoikeutta, josta ensimerkit nähtiin viime perjantaina?

  Kyllähän jokainen huomasi jo silloin vuosia ennen koronaa että itse harrasteautokokoontuminen jää pikku hiljaa sivuosaan, kun tapahtumaan rupes turpoomaan uusiin mittasuhteisiin, ja pääosa osallistujista ei edes tullut harrasteautolla paikalle, saatikka parkkipaikalle niitä katsomaan, vaan seuraamaan sillä suoralla tapahtuvaa toimintaa.
  Ja tietysti siinä samalla tarjoutui monelle se elämän minuutti julkisuuden valokeilassa, enkä itse koe että se olis minulta jotenkin pois, kun itsellänikään ei jaksa sutia kuin ehkä päässä tai autossa lähinnä peilijäällä jos siinäkään. Hyvä siis että edes joidenkin auto sutii.
  Totta myös että ne menee kellä on vehkeet mutta ehkä nyt kannattais pitää joku tolkku siinäkin touhussa ja samalla toisten itse ja myös itselleen rakentamien laitteiden arvostelussa, vaikka itse olis kuinka pro-oraakkeli.

  Joka tapauksessa ja kuten on jo aiemmin sanottu, nämäkin ongelmat tulee kohtapuoliin poistumaan kun kaavaa aletaan toteuttamaan ja elämä sekä tapahtumat jatkaa tutuksi tullutta kiertokulkuaan.
   
  FuryIII '71, Isamu, Volvo_5.7 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. Lowry

  Lowry 2nd gear

  https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/
   
  FuryIII '71, Buick225, Isamu ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Juurikin näin ja tuo mouhoaminen että siellä on aina poltettu kumia ei pidä kyllä alkuunkaan paikkaansa...olen käynyt siellä vuodesta -92 alkaen ja siihen mahtuu paljon.
  Enkä ole syyllistämässä ketään ryhmää, sen enempää jenkki- kun euro harrastajiakaan tai muita mihinkään ryhmään kuulmattomia.
  Samanlaisia omaan napaa tuijottavia löytyy kaikista, joiden olisi syytä katsoa sinne peiliin ja miettiä josko tekisin päätöksen ja lopettaisin sen typerän kumin vinguttamisen Heurekalla tai muualla ?

  Sitä paitsi paljon enempi munaa on sellasessa kaverissa joka ajaa Hemi Charger:lla tai vaikka 572 BBC Camaro:lla ja poistuu parkkikselta tyhjäkäynnillä maa täristen, kun pellessä joka vinguttaa jarrulla jotain onnetonta vessaa siinä suoralla...arvatkaa kummasta ottaisin mieluummin kuvan/videonkin ?

  Se mitä Heurekalla tapahtuu ei sinänsä paljon hetkauta, tuskin tulee enää käytyä siellä, eikä paljon muuallakaan...elämässä on nykyään tärkeämpiäkin asioita mietittävänä kun pelkkä autoharrastaminen.
  Ja jos vihreäsaasta saa vammaiset pyrkimyksensä läpi, niin kohta täällä voi miettiä lähinnä polkupyörän rakentelua ja minkälaisen ohjaustangon siihen vaihtaisi ?

  Ps. Onneksi on jo ennestään FatBike :odroll:
   
 16. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Pyykkipojalla pelikortti kiinni.
   
 17. litres

  litres Gearhead

  ...kyllä, myös takavanteeseen...tulee kovemmat räpätykset nääs:D
   
  leivonharri tykkää tästä.
 18. Ikämies

  Ikämies 2nd gear

  Sama. Kertaakaan en ole tuolla käynyt ja tuskin menenkään. Mutta, vuosia näitä videoita katsellut ja vaan odottanut koska napsahtaa ja sit ei ole kenelläkään enää kivaa.....aivan sama mikä mylly siellä pellin alla oli. Siis ei mitään järkee. Vähän kun ajattelee kuinka porukka ( tai siis ainakin minä ) tsemppaa laitteidensa kanssa että ne pelittäis oikein, niin sit huudatetaan ihmiskujan keskellä aivan surutta ja oletetaan että kaikki toimii oikein. Jos karkaakin lapasesta, kaasu hirttää, jarrut ei pidä...tai et vaan osannut ja painat pitkin nurmee lanaten muutaman ihastelijan alle....hyvää loppuelämää harrastukselle.
   
 19. twincam6

  twincam6 3rd gear

  HOXHOXHOX!!
  Onx kellään?
  Pk seudulla tms. Tasapohjaista autotraileria tai vastaavaa tuoda tämän viikon perjantain Vantaan Cruisingiin rummuille ja stygeille korokkeeksi, ja halua näin osallistua fiiliksen luomiseen cruisingiin[​IMG]
  Tarve olisi klo: 16- 19.
  Tuotaisiin cruisingiin hieman rockn roll painotteista livemusaa nimittäin.
  Jos tallainen järjestyy niin yhteyttä allekirjoittaneeseen whattsap txt yms.
  Pete/ Southern Haga Stable boys.
  nolviisisataa 437871
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Seurannu Anniinan ja Salo Livestreemiä, niin tuollahan näyttää olevan 2/3 jo Bemareita ja Audeja yms.
   

Kerro tästä muillekin!