VanHa 20 v. 2009!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 9.9.2008.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    VanHa alkaa pikku hiljaa olla jo oikeasti nimensä veroinen. Ensi vuonna vietetään yhdistyksen 20-vuotisjuhlia.

    Se miten juhlavuotta vietetään on vielä suurelta osin auki. Jotakin kuitenkin on jo ideoitu.

    Ensimmäisenä asiana VanHa:n 20-vuotishistoriikki, eli kirja johon on koottu kuvia ja tarinoita vuosien varrelta. Tässä kaipaisimme kaikkien nykyisten ja entisten jäsenien apua.
    Jos sinulla on kerhoon liittyviä muistoja, valokuvia tai lehtileikkeitä, lähetä niitä sähköpostilla osoitteeseen info(a)vanhary.org. Juttusi voi olla vain muutaman kappaleen mittainen kirjoitus jostain kerhoon liittyvästä tapahtumasta. Kaikki apu on tervetullutta!

    Toisena asiana itse juhlatapahtuma. Karkeana ideana on paikka jossa vietetään iltaa syöden, juoden ja musiikkia kuunnellen. Ehdotuksia kaivataan, eikä toteuttajiakaan ole koskaan liikaa. Anna kuulua itsestäsi jos sinulla on ajatuksia asian suhteen.

    Vilkas keskustelua aiheesta suotavaa :D
     
  2. 340

    340 Gearhead

    Pari lehtileikettä toimitettu sihteerille.
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Löytyy Kromi & Poweri 2/95 jossa VanHan esittely, toimitetaan sihteerille...
     
  4. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Jos on tarvetta jollekin "juhlapainatuksille"/tarroille tms. niin paa yksityisvietiä..
     

Kerro tästä muillekin!