Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

  1. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Milläs autolla T. Aartomaa ajo vuonna -85? Koska silloin sain parantumattoman varttimaili taudin. :rotfl:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Timo ajoi tuon kauden vielä ensimmäisellä ajokillaan Pontiac Firebirdillä. Samalla rungolla ja korilla Pertti Soronen ajaa nykyään super compissa.
     
  3. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Siis Californiacharger? Oliko sitte Timolla -86 Karhun väreissä oleva rookomppi? :oops:
     
  4. SC 285

    SC 285 1st gear

    Jep. Dodge Omni funny car. V8 4/2005. Runko on nykyään mulla ja koppa hävisi jonnekin täältä lahdesta autoliikkeen katolta pari vuotta sitten...
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Varmaan joku vei sen ameriikkaan ontossa kenkassa kun viime tai edellisvuonna esiteltiin jossain NHRAn tapahtumassa ''Original California Charger'' :eek:
     
  6. SC 285

    SC 285 1st gear

    Ööö tota... Toi Omni on siis eri vehjes kuin kalivornia sarkkeri...
     
  7. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    JEP JEP. :p
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Niin tuolla Omnilla käsittääkseni ajoi Pohjoismaissa ennen Suomeen tuloa ainakin Harlan Thompson ja norjalainen John Grosland. Vuonna 1984 se sitten siirtyi Suomeen ja Glantzin Maralle, joka ajeli sillä nitrolisenssilähtöjä.
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    No voi stana, maa putosin karrysta jossain vaiheessa.
    Mutta olikos sitten toi California Charger joku toinen taalla oleva/ollut auto? :odroll:
     
  10. SC 285

    SC 285 1st gear

    Joo. Elikkäs Sorosen SC funny on California Charger.

    http://www.prodrag.net/
     
  11. Kokkis

    Kokkis 1st gear

    Keltainen Omnin koppa taitaa olla Lahden eteläpuolella vanhan Helsingintien varressa talon pihassa, tosin pressun alla.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Oli se Timon ensimmäinen PC funny car Pontiac, jonka se osti Norjasta Steinar Stolenilta. Steinar ajoi autolla alkuperäisväreissä ja maalaus muuttui Suomessa Timon toimesta.
     
  13. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    [quote="PutteNiin tuolla Omnilla käsittääkseni ajoi Pohjoismaissa ennen Suomeen tuloa ainakin Harlan Thompson ja norjalainen John Grosland. Vuonna 1984 se sitten siirtyi Suomeen ja Glantzin Maralle, joka ajeli sillä nitrolisenssilähtöjä.[/quote]

    Sitten siitä tuli alkkis ja se meni Ahosen Hessulle. Hessulta Omni siirtyi Pitkä-Pekka Penttilälle ja sitten mä en enää muistakaan, että mihin se meni. Saattoi olla, että jo silloin Lahden suuntaan...
     
  14. SC 285

    SC 285 1st gear

    Sitten siitä tuli alkkis ja se meni Ahosen Hessulle. Hessulta Omni siirtyi Pitkä-Pekka Penttilälle ja sitten mä en enää muistakaan, että mihin se meni. Saattoi olla, että jo silloin Lahden suuntaan...[/quote]

    Kaupin Jukka osti sen Penttilältä tänne Lahteen. Ja mä ostin sen rungon Jukalta.

    Alun pitäen Jukka meni ostamaan pelkkää hemiä Pekalta, mutta kylmät tyypit ohjaamosa riitti ja Jukka toi tullessaan koko auton  :odroll: 
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Näin se historiaa koostuu pienistä palasista, kun joku tietää ja muistaa jotain joku muu taas lisää siihen ketjuun omaa muistiaan ja tietämystään ja jossain kohti kaikki tiivistyvät yhteen aukottomaksi ketjuksi. :rotfl:
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kaupin Jukka osti sen Penttilältä tänne Lahteen. Ja mä ostin sen rungon Jukalta.

    Alun pitäen Jukka meni ostamaan pelkkää hemiä Pekalta, mutta kylmät tyypit ohjaamosa riitti ja Jukka toi tullessaan koko auton  :odroll: [/quote]

    :rotfl: Vanha myyntikikka, jollei ostaja oikeen tieda mita se tekis niin laita se kuskin pallille ja kone kaymaan. Kaupat tulee etta patkahtaa.

    Kuinkahan monta noita California Chargereita sitten oikeen on ollu kun ameriikan jeesukset hehkutti ton alkuperaisyytta???
     
  17. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Olisko kellään kelvollista kuvaa vuonna kasiviis Timo Aartomaan käyttämästä Trans am procompista?? Sain itte Timolta luvan
    käyttää semmoista kotisivuillani (tulevilla) :p
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    :rotfl: Vanha myyntikikka, jollei ostaja oikeen tieda mita se tekis niin laita se kuskin pallille ja kone kaymaan. Kaupat tulee etta patkahtaa.

    Kuinkahan monta noita California Chargereita sitten oikeen on ollu kun ameriikan jeesukset hehkutti ton alkuperaisyytta???[/quote]

    Tiettävästi alkuperäisellä California Charger Pontiacilla, joka Eurooppaan tuli, ei ajettu Jenkeissä edes kisaa, vain muutamia testilähtöjä. Auto esiteltiin aikanaan Hot Rodissa ja mulla on se lehtikin jossain olemassa. Pitäisi varmaan penkoa joskus taas kätköjä.

    Useinhan samalla nimellä on ollut useammankin auton ketju, kun autot kaudesta toiseen vaihtavat mallia, mutta jatkavat saman omistajan hallussa samalla nimellä kuin edellinen ajokki eli voi olla useampiakin California Chargereita.
     
  19. gremlin

    gremlin Gearhead

    Vessel: Star Eagle V.903

    ETD: 2/9

    ETA: 3/13

    Line booking: CHS0006918.


    Tommoset tiedot tuli tanaan postissa, oliskohan raksteri seilaamassa suomistoliittoon :odroll:

    Jos joku on tuolla naamakirjassa niin laitoin sinne kuvia siita roiskeesta. Aika paksoja kuvia, vankkuri oli trailerissa missa oli n.5cm tilaa seinilla.
     
  20. BBC

    BBC Guest

    T-26, FED

    Heino on Kusikiven metallimiehen kädenjälki taas kerran.
    Valmista tulee valmiiksi kun ei jää soffalle tai ei keskity epäoleellisiin asioihin,... Onnittelut jukalle.

    Pitänee suunnistaa Poriin katsomaan Gremlinin paukkurautaa kun se on maissa. Menen rodin ja raksterin kanssa Custom Car Show:hun Elmiaan, joten pitänee pysähdellä mennessä huhtik. alkupuolella.

    Seinäjoella on dragsteri menossa nippuun, viikonloppuna teen sähköt, jarruputket ja rodin sisustojen, lasien kimppuunkin voi jäädä aikaa,..
    Eilen tuli sisustat Teuvalta TEAK:lta ja samalla flikat vei dragsterin penkinpäällisen työn alle.

    auliz.fi
     

Kerro tästä muillekin!