Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tommosen loistavan sivun oli joku postannut tonne johonkin muuhun juttuun. http://fuelinjectionent.com/nitro_index.htm

  Tommosta juttua jossain vaiheessa kyselinkin mutta silloin ei kukaan mitaan vastaillu, mutta nyt taivas(vai lohkon kylki) aukeaa :odroll:

  Sielta Aukki voisit loytaa perus settinkit ruiskuun, ja muista laittaa vahintaan 30% nitroa :wink:
   
 2. BBC

  BBC Guest

  Metanol

  hyvä sivu. Pitää ottaa joku ilta läppäri syliin ja tutkia oikein ajan kanssa tuota sivustoa.

  Oon saanut vähän Fueler miehiltä tietoa jenkkilästä, samoin Jim Enderlellä antaa ohjetta ja Ruottin kaverit lupasi antaa omia säätöjään niin vertailen niitä.

  Meinaan panna aluksi 100% metanoolilla kun tuo lohko tuli TIGattua kasaan ja putkitettua. Tosin valoin sen betoniin, mutta ei ole uuden raselohkon veroinen. Vorsteeni toi peltisarjat ja nyt näyttää asiallisemmalta kuin ennen purkua. Jos hyvin saa pelittämään ja oppii lukemaan tietokonetta (tulpan väriä, sullaamisastetta,...) niin loppukesä vois kokeilla kuitenkin panna 20prosenttia niin saa päpätystä aikaan.

  Nokan jouduin tilaamaan uuden kun puuttui yksi hammas, jostakin syystä. Oli muuten arvot pysyneet iskyn kepissä samana mutta oli lobe kasvanut 114 asteeseen 110sta,.... ehkä käy hieman paremmin tyhjäkäyntiä, ei taida hirveästi muuten vaikuttaa kun asteita yli 330 ?

  Ostin eilen akun, Odysseus. Pirun pieni ja kovetusti on amppeereita. 177x133x60mm. Semmonen sopii hyvin johonkin rungon väliin piiloon, kun ei tuota sähköä tarvi ku msd laitteisiin.

  pari kuvaa pantiin lisää sivuille.

  aulis
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Re: Metanol

  Aulis, kait käytät kilpurin aikakauteen sopivaa tietokonetta, joka koostuu luusta, nahasta jostain massasta niiden välissä. :wink:
   
 4. Yorkki

  Yorkki Gearhead

  Täällä historiaa California Chargerista.
   
 5. Kähmy 545

  Kähmy 545 Gearhead

  Tänk juu, nyt kotisivu homma sai uutta virtaa, sivuista lisää myöhemmin.
   
 6. BBC

  BBC Guest

  FED

  Totta, jotain kananluita pitää kerätä taskuun ja heitellä niitä pihamaalla ennen ajoja ja katella niistä mitkä ois oikeat säädöt,...

  Ois tuossa ollut tarjolla vanhoja racepack 2000 tietokoneita, mutta yritän pitää yksinkertaisena ja tuohan on vain harrastus jos 4-5kisaa ajaa kesässä.

  Jotain haitekkiäkin pitää laittaa kun pitänee ostaa nykyhyväksytty avokypärä kun tuli simpsonin nitromaski ostettua laseineen.
  Niin ja ranterit tamilta tilasin cromo putkea, wheelhousingin, pikalukitteet jne jotta saa tehdä wheeliebarsin jotta saa ajaa kaasupohjassa lähtöviivalta asti.

  Ny kuuntelemaan Agentsia ja uutta solistia, huomenna jatkuu pajatus vasta iltapäivällä,...

  Aulis
   
 7. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 8. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mikahan oli eka suomalainen, tai oikeestaan suomessa tehty Funny car? Sonet?
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Sonet oli ensimmäinen funny car Suomessa, mutta kyllä sekin ostettiin Ruotsista korina ja runkona. Ei ole taidettu koskaan tehdä Suomessa funny caria, lienevät kaikki ulkoa ostettuja.
   
 10. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Minkähänlainen tekniikka tuossa Omnissa oli -80 luvulla?
  Ja olisiko kellään kuvia kyseisestä laitteesta kiinnostaisi kovasti.
   
 11. Putte

  Putte 1st gear

  Maahan tullessaan auto oli varustettuna nitromoottorilla, joka sitten myöhemmin muutettiin mäskimoottoriksi kun Aartomaa aloitti sillä ajamisen. Alkkiksen se sitten palveli käytännössä 80-luvun loppuun.
   
 12. lordC

  lordC Gearhead

  Eikös Teuvo Pönni tehny sellasen punasen '63(?) Corvette funnyn ihan itte?
  Siis tää Valkeekosken Hornetti äijä...
   
 13. bbford

  bbford Gearhead

  Se vette oli jenkeissä rakennettu putkirunkoiseksi.
   
 14. Putte

  Putte 1st gear

  Käsittääkseni kyllä sekin tuli jenkkilästä, jossa oli vieläpä ollut kuuleman mukaan katukäytössä.
   
 15. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Mikähän oli taka-akseli ja laatikko??
   
 16. Putte

  Putte 1st gear

  Näitä en ulkoa muista, pitäisi vähän penkoa arkistoja ja siihen voi mennä aikaa. :rotfl: Nimittäin kun niitä alkaa penkomaan, saattaa se varsinainen etsinnän kohde unohtua kun kiinnittää milloin mihinkin huomiota. :wink:
   
 17. MOtorPARts

  MOtorPARts 1st gear

  miten oli parin eurofordhomo laitteen kanssa :-?
   
 18. Putte

  Putte 1st gear

  Ei mun mielestäni ainakaan se Capri 80-luvun alussa ollut funny, eikä kyllä muitakaan tule mieleen.
   
 19. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ari Hongisto Huittisista on rakentanut ainakin yhden Capri-funnyn jos ei kahtakin. Voitti 90-luvulla ainakin yhden SC-mestaruuden.
   
 20. Putte

  Putte 1st gear

  Jari Hongisto voitti Caprilla 1992 Super Gasin mestaruuden. Hongistoilla oli kaksi lähes indettistä Capria, joilla ajettiin sekä SG:ssä että SC:ssä, jolloin autot olivat ahdettuja. Olettaisin, että ne eivät olleet funny careja, koska SG:ssä funnyt eivät ole eivätkä tuolloinkaan olleet sallittuja.
   

Kerro tästä muillekin!