Vanhat kilpurit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Anonymous, 12.9.2003.

 1. Jza

  Jza Double Gearhead

  Onko se sama koppa nyt sitten tossa myynnissä?

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?p=1754628
   
 2. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Eipä noita Omneja taida useampia olla.
   
 3. che350

  che350 3rd gear

  vega

  tuolla 1 kuva vegasta viimekesältä mopcheracing.suntuubi.com
   
 4. fmila

  fmila Gearhead


  Ainakin toi Kaitsu S:n X Chargeri näkyi kesällä liikenteessä (vai sekoitinko toiseen??) ja eikös toi Kankelin -63 Impalakin ole viellä hengissä ??
   
 5. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ja tuo Penttilan -62 Dart on jalleen Penttilalla ja tyon alla.
   
 6. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 7. Rotilas

  Rotilas Gearhead

  Mikähän oli kohtalona Wareliuksen Boban galaxilla,tääkin laite tahkosi keimolassa aikoinaan huolella.Ja joo,tää ei oo valokuva ku ei aikanaan kameran kanssa tullu heiluttua.Mut uskokaa tai älkää niin tää kuva on poimittu aviisista nimeltä SEURA vuodelta -78.(Kuvattu räyskälän isokisasta)

  [​IMG]
   
 8. C-barge

  C-barge Gearhead

  Jos en oo ihan värin käsittänyt niin Galaxie on kyllä ihan voimissaan, hyvässä kuosissa ja alkuperäisessä tummanvihreässä värissään. Itelle aina jääny mieleen ku Wareliusten faija välillä ajeli noilla poikiensa autoilla duuniin, liekö mazda ollu pajalla tms., mut kuitenkin useemman kerran näin sen soluttautumassa Puotilantieltä Meripellontien liikennevirtaan sillalle päin ja hyvinhän tuo sujui. Oli Vuosaaren SYPin johtajalla välillä vähän epäsovinnaisempaa ajokalustoa.
   
 9. fmila

  fmila Gearhead


  Joku tommoinen "sotamuistojen" kokoontuminen, voisi olla ihan hauska ohjelmanumero, vaikka ihan jossain kansallisen kisan yhteydessä? Eihän niillä nyt enään kisaa tarveis ajaa, paraatia tai jotain muuta hauskaa. Kun tolla omallakin on kisattu eka kerta keimolassa -77
   
 10. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  oliks jo -77 camarolla , kun tos -78 tiedoissa sul oli alla viel darra , ja tos -79 tilastoissa camaro , niinku Perakin tol mun nykyään omistamalla -56 chevyllä

  http://www.nosdrags.net/fnra/1979.html

  t.hessu ps. mut vois kyl kokoontuu joskus alastarolla noil vanhoil kisa-vehkeil
   
 11. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tais Pelle ajaa silllä ensin.
   
 12. Rotilas

  Rotilas Gearhead

  Toi olis oikeesti hyvä idea tuoda vanhat sotaratsut yleisön eteen vaik paraatiin.jokaisesta autosta yleisölle semmonen nopee briiffi.
  Tossa vielä Hessulle fiilistelykuva vauhdinmaailmasta vuodelta miekka ja kivi.
  -Eski-

  [​IMG]
   
 13. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  kiitti Rotilas , tota kuvaa en oo nähnytkään , Pera laikannu takapyörän aukot auki noin korkeeks , varmaan et sais paremmin renkaita vaihdettuu , mut sit aika nopeesti taas muuttanu orkkikseks

  t.hessu
   
 14. fmila

  fmila Gearhead


  Ihan oikein luettu (tai muistettu?) mut niinku Jykä korjas Pelle ajoi silloin viellä Camarollaan ja minä Dartilla, Meillä olikin ennen kisoja omat treenit Sahaajankadulla. Vuorotellen käytiin sudittamassa viivat katuun ja toinen tarkkaili miten lähtee. Sit äkkiä takas yhteen teollisuushalliin piiloon ja ovet kiinni. Tehtiin uusia säätöjä ja odotteltiin et kissalanpojat poistuu väijystä ja taas uudelleen kokeileen josko parani. Oli vaan meidän säätämiset vähän heikkoa, kun ei Holleyhin ollut kuin muutama vaihto suutin. Enimmäkseen tais mennä keskenäiseks vaihteluks koko homma :lol: :lol:

  No kuitenkin molemmat oltiin Keimolassa eliminaatorin filaalissa Pelle stockissa ja mä MS:ssä. Sen ajan Bracketti "säännöt" oli vähän "väljät" ja kun saatiin kisan aikana autoihin lisää "vauhtia" ihan vaan ajamalla, niin tulos yllätti meidät itsemmekin aika lailla.
   
 15. sc270

  sc270 1st gear

  missä bantam 32 altered

  missähän on bantam 32 altered jonka rakensin joskus 1988 luvulla.ensin se oli oldsmobil firenza fynycar kopalla. sitten siitä tuli avoauto. ajoin sillä 2 kisaa, 1 alastorolla viimeinen malmilla. kulki 9.9 / 250. juha pulkkinen korialta osti sen ja ajoi kisaa sillä pari vuotta. auton väri silloin tumman vihreä. sitten se hävisi kokonaan.missähän auto luuraa. fynny koppa on josain kerhon katolla. SC 270
   
 16. Harri Sassi

  Harri Sassi Gearhead

  Taitaa olla Pulkkisella edelleen
   
 17. -31

  -31 Gearhead

  Joku kori on tallin katolla Jalasjärvellä, liekkö tuo?
   
 18. mikko68

  mikko68 1st gear

  löytyy

  pulkkisella edelleen täydellisenä pakettina
   
 19. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Dodge Daytona. Suomessa tällä ajeli ekana vissiin Aulis Lähde. Putte, vahvista tai korjaa tieto.

  [​IMG]
   
 20. Putte

  Putte 1st gear

  Aulis Lähde ajoi kyllä Daytona funny carilla compissa 1989, mutta onko tämä se sama auto, niin en kyllä ole varma. Muistaakseni Suomessa oli jossain vaiheessa 90-luvulla kaksikin Daytona funny caria.
   

Kerro tästä muillekin!