Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. Remu63

  Remu63 1st gear

  Rebeliä piristämään
  [​IMG]
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  ^Kiitos remu. Piristyni. Mutta ei yhtään ladaa taustalla?
   
 3. Remu63

  Remu63 1st gear

  Hallin ulkopuolella varmaan tuolloin -79 ollut runsaasti...
   
 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Uskaltaisin väittää että kyllä. Sama väri, skuuppi, vanteet ja tuo kuvio takalaokasuojan etupuolella...
   
 5. Remu63

  Remu63 1st gear

  [​IMG]
  Räyskälästä -81
   
 6. ET 619

  ET 619 Gearhead

 7. cuda69

  cuda69 Gearhead

  varmaan siksi,ettei tuommosia lintulautoja sillon ollu vielä ees keksitty? :rotfl:
   
 8. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  vähän offtopic mutta silti komee :lol:

  [​IMG]
   
 9. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Näyttää ihan siltä että kaipais wheelie barseja - niistä saisi portaat samalla. Jarruvarjohan siinä näyttää jo olevankin.
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead


  Miten on käviskö nämä etuvalot Valiantiin ?[​IMG][/quote]

  Ylempi auto oli kai viimevuonna ruotona kaupan täälläkin, siis se mitä siitä oli jäljellä. Ja alempi autohan on valiantti, vissiin VM Jamo streetracesta toi kuva. Sellanen pikantti yksityiskohta noista kuvista, et ylempi auto on myös ton alemman auton kuljettajan alunperin rakentama. Herra harrastaa vieläkin aktiivisesti ja hänen kilpurinsa oli radalla viimesuvenakin. Toi vallu oli alunperin valmistuttuaan muistaakseni keltanen, performanssihenkinen katupeli. Nysse1 sillä aikansa kauhistutti pk-seudun ihmisiä keltaoranssina kunnes möi sen johki Pieksämäen suuntaan missä siitä rakennettiin täyverinen katuraaseri kuituosilla, lexaneilla jne. Perään meni vielä Nysse1 familikilpurissa palvellut W5 kantinen tunnelramilla varustettu pikkulohko, joka siis meni tohon valianttiin. Mä en muista että toi olis oikein missään ajanut, tai mitään suorituskykyarvoja siitä. Kerran sen motoparkissa näin eikä silloin kulku ollut mitenkään tavatonta.
   
 11. iivar1

  iivar1 Gearhead

 12. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Ylempi auto oli kai viimevuonna ruotona kaupan täälläkin, siis se mitä siitä oli jäljellä. Ja alempi autohan on valiantti, vissiin VM Jamo streetracesta toi kuva. Sellanen pikantti yksityiskohta noista kuvista, et ylempi auto on myös ton alemman auton kuljettajan alunperin rakentama. Herra harrastaa vieläkin aktiivisesti ja hänen kilpurinsa oli radalla viimesuvenakin. Toi vallu oli alunperin valmistuttuaan muistaakseni keltanen, performanssihenkinen katupeli. Nysse1 sillä aikansa kauhistutti pk-seudun ihmisiä keltaoranssina kunnes möi sen johki Pieksämäen suuntaan missä siitä rakennettiin täyverinen katuraaseri kuituosilla, lexaneilla jne. Perään meni vielä Nysse1 familikilpurissa palvellut W5 kantinen tunnelramilla varustettu pikkulohko, joka siis meni tohon valianttiin. Mä en muista että toi olis oikein missään ajanut, tai mitään suorituskykyarvoja siitä. Kerran sen motoparkissa näin eikä silloin kulku ollut mitenkään tavatonta.[/quote]

  Menikös multa nyt jotain ohi, vai eikös kyseessä ole yks ja sama auto? Vai harittaako silmät niin pahasti et rek.kilpi vaan näyttää samalta molemmissa? Vai täh, ei jummarra? :oops:
   
 13. raggare

  raggare Gearhead

  Kyl munkin mielestä noi yllä olevat Valiantit on yks ja sama auto.
   
 14. roope68

  roope68 3rd gear

  Eikös toi ole porvoon Simon Valiantti, entinen ainakin.
   
 15. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  On kyllä ja kuva on omia otoksia , skannattu vain vanhasta haalistuneesta valokuvasta . Otettu 80-luvun alkupuolella olisko ollut Hangon katuauto kapinoissa tai "VM Jamo streetrace" . Ja molemmissa kuvissa sama auto violetti mielestäni alkuperäis "asu" .
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Jos ois ollu oikein terävä, olis osannu kattoo rekisterikilpiä! :rotfl: Takalokasuojankaaret kuitenkin vaihtuneet jossain välissä, mun mielest Nyssellä oli vielä noi "avoimet" vaikka levitykset tais olla lähteneet jo.
   
 17. Sumu

  Sumu Gearhead

  Liekö paalattu :eek:
   
 18. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Laitetaanpas vähän muuta kuin autokuvaa:
  [​IMG]
  80-luvun loppupuolelta tuo kuva, isä siinä on puita halkomassa.

  Mutta tässäpä traktorimiehille saattaa jotain olla...

  Tuleeko mieleen?

  Parissakin virallisessa Valmet/Valtra historiikissa on ollut tuon traktorin savimallista kuva ja perään kommentit, ettei siitä koskaan tehty toimivaa prototyyppiä. Jos vaikkapa herra Visa Vilkuna sattuu lukemaan näitä, niin sanon vaan, että väärässä olette. :D
  Tuo ei ole meillä ollut vaan tuossa naapurissa (tällä hetkellä 150m päässä) ja edelleen käytössä, kävi pari viikkoa sitten kiskomassa minut pellolta irti, kun 502:lla jäin jumiin.
  Tämä on siis vissiin 05-sarjan vai mezzon proto. Tekniikaltaan kai lähellä 502:sta paitsi nelikko.
   
 19. jariha

  jariha Gearhead

  mie jo kattelin et oudon näkönen 505 valsu :D
   
 20. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Enempi vanhoja KLIK!
   

Kerro tästä muillekin!