Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

 2. pontiac t/a

  pontiac t/a 1st gear

  Geetoolle vielä tuosta vihreästä gto:sta samassa kuosissa tuo on vielä nytkin kuin noissa kuvissa,kuitua keula ja lokasuojat(peltiset tuli myös mukaan)valitettavasti on ollut tallissa pari viime vuotta ja nyt pellin alla pari holleytä paikoillaan.Täytyy yrittää patistaa kaveria että sais tuon taas kadulle.Jos osais laittaa kuvia niin niitäkin löytys mutta ei ole meikäläinen niin pljon atk ihmisiä että se onnistus.Mukava kuitenkin katsella muiden kuvia. :rotfl:
   
 3. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Siitä kuitukeulasta aikoinaan puhuttiin, että oli niin hyvin ja tukevasti tehty että alkuperäiset peltiosat saattoivat olla kevyemmät ! Patista ihmeessä kaveriasi, kyllähän tuollainen perinteinen "kasari street machine" olisi hieno saada takaisin baanalle !! Ei tämä kuvien laittaminen vaikeata ole kun minäkin olen siinä onnistunut, Picasa on ainakin melko simppeli.
   
 4. impala67

  impala67 Gearhead

  onkos tuo 65 räbä "grasshopper"?
   
 5. kautsi

  kautsi 3rd gear

  http://www.ksml.fi/uutiset/video-kuva/k ... 45#1281808

  Itsenäisyyspäivän jälkeinen arkipäivä vuonna 1973 oli kova kauppapäivä. Pakkasta oli Jyväskylässä -25 astetta, mutta se ei estänyt ihmisiä tekemästä jouluostoksia. Kuva: Jorma Pärssinen
  [​IMG]


  Jouluruuhkaa oli myös Kauppakadulla itsenäisyyspäivän jälkeisenä arkipäivänä vuonna 1973. Kauppakatu oli vuonna 1968 muutettu yksisuuntaiseksi. Kävelykaduksi Kauppakatu muutettiin vuonna 1992. Kuva: Jorma Pärssinen
  [​IMG]


  Tapaninpäivänä 1974 Jyväskylän seudulla oli vähän lunta. Kuva: Jorma Pärssinen
  [​IMG]
   
 6. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

 7. kmovat

  kmovat 1st gear

 8. kmovat

  kmovat 1st gear

 9. Remu63

  Remu63 1st gear

  [​IMG]

  [​IMG]
  Räyskälästä 1984
   
 10. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

 11. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Finnsharkissa nimimerkki "jorvette" lähetti pitkästä aikaa mukavia wanhoja kuvia. Tässä pari kopsattuna sieltä, mielenkiintoisia Foordeja. Osaakos kukaan (täällä) kertoa lisää:

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 12. Remu63

  Remu63 1st gear

  Hienoja Foordeja!(Fordit on aina).En löytänyt Finnshark sivuilta?
  [​IMG]
  Lahdesta 1985
   
 13. Torino69

  Torino69 3rd gear

  Tuon valkoisen Torinon osalta osaan kertoa lisää. Se kun on majaillut tallissani vuoden -89 syksystä lähtien, nykyään kullanvärisenä. Myös kilvet, sisustus ja kone ovat vaihtuneet noista ajoista. Kuva lienee otettu 80-luvun alkupuolella/puolessavälissä. Muistan että -82 ACS:ssä Torino oli tuossa valkoisessa värissään.
   
 14. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Joo se ketju näkyy vain jos loggautuu sisään.

  Mut eipä hätää, kuvat näkyy myös ilmankin kun vähän plaraa alempana olevasta linkistä. Tässä kuitenkin vielä Foordia aiheeseen liittyen ja edelleen kuvien ottaja nimimerkki "jorvette" Finnsharkissa:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Mahtava tunnelmakuva:

  [​IMG]

  Perkele kun meinaa unohtua noi rekkarit listata tänne:

  ZNH-54
  ACH-570
  NEX-87
  NV-126

  http://kuvaton.com/finnshark/browse/
   
 15. Remu63

  Remu63 1st gear

  Kiitokset !! Tuo oolannin kilvissä oleva T-Bird on kyllä hieno kuten kaula pitkällä oleva heppukin havainnoinut...Olinhan mä tuon nähnyt mutta en enää autoa muistanutkaan.
   
 16. Remu63

  Remu63 1st gear

  Hyvää ja kuvarikasta alkanutta vuotta! Rekisterikilpi päivän mukaan
  [​IMG]
  RL-1
   
 17. Torino69

  Torino69 3rd gear

  Tuo ACH-570 -Torinokin on ollut minulla. Nykyään auto majailee Kylmäkoski-Toijala-Valkeakoski-Tampere -sektorilla, nimimerkillä JVN-63. Kiitoksia näistä kuvista!
   
 18. Lintzi

  Lintzi 3rd gear

  :D Tuo C5_Z06 :n kuvista alimmainen (kouvolasta) näytti aikas tutulle... Amerikan Rauta #2 s.90
   
 19. dart -66

  dart -66 Gearhead

  ^ sama kuva ollut jo vuosia sitten jossan toisessakin lehdessä, mahdollisesti suomenkielisessä Wheelsissä
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!