Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. kautsi

    kautsi 3rd gear

  2. xp

    xp Gearhead

    [​IMG]

    Ei ollut tuolloin 50-luvun alun Fordit arvostettuja. Jos kuva on epäselvä, niin niitä on tuossa kuvassa 3 kappaletta. Samaa sanoi (nyt jo eläkeläinen) eräs Helsingissä ikänsä asunut työkaveri että tuommoisia ostettiin tuohon aikaan kimpassa, ja ajettiin niin pitkään että poliisi vei kilvet. Eikä tietenkään muutkaan saman ikäiset autot olleet sen autuaampia. Sitten hylättiin. Oli niillä ollut joku Volga vai Pobeda (Chevyn?) V8:llakin.
     
  3. stroker56

    stroker56 Gearhead

    No katos vaan, Vuosaaresta ja Sasekan johtajalla oli juuri tuon mallin Bel Air. Vasemmalla pilkistää ruokalan kulma, nykyään mesta täynnä " gryndereiden gyprokki" unelmia. :lol:
    Sivulla 503, kun ei se foto lähtenytkään mukaan :(
     
  4. Liimanhaistaja

    Liimanhaistaja 2nd gear


    äkkiseltään näyttäis olevan Strangintien ja Matalasalmentien risteys,(ei rimmissä),toki en ole varma asiasta mutta serkku asui noilla huudeilla aikoinaan missä "lexa" silloin asusteli :) sielä tuli kloppina käytyä ihmettelemässä työn alla olevaa/tulevaa näyttelyvoittaja vania :)
     
  5. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Oisko kenellekkään sattunu tallentumaan kuvaa filmille tollasesta -77 Coupe R/T Aspenista? Aspeni liikkunu keltasena ja NC-632 kilvellä Helsingin seudulla 90-luvun alkuun. Sen jälkeen väri vaihtunu oranssiks ja kilpi samalla NIR-25. Auto ollut myös Kemissä -90 luvun puolivälillä
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Gp64:lle yyvee.
     
  7. fmila

    fmila Gearhead

    Muistat ihan oikein. Fairlane tuo oli tais olla vielä -66:n? Molemmista päistä mällätty ja oli siitä kuvia jopa Teknarissa (tai VM:ssä?) otsikolla "Roippeet pois. Kuvissa ihan kohtuullinen, mutta luonnossa karmee rävellys :soosoo:

    t.AM
     
  8. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    :D Pientä tarkennusta:
    Se oli ja on yhä -65 le mans. Sitä ei ole mällätty kummastakaan päästä. Otsikko "Roippeet pois" osui kohdalleen, mutta lehti oli Moottori...
    Kuviakin olis, mutta niitä ehkä joskus myöhemmin.
     
  9. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Muistaaseni kyseessä oli ketjukolariin joutunut Pontiac, johon ei siihen aikaan saanut "helpolla" osia. Joten tehtiin Suomi-Hot-Rodin esikuva. Täälläkin taitaa olla kuvia tästä laitteesta, mutta en heti löytänyt.
     
  10. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Taidan mennä autotalliin ja hakata päätäni seinään, tai sitten Pontiacin kylkeen...
     
  11. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Ai niin, se vanha valokuva:
    [​IMG]
     
  12. BIRDFLYER

    BIRDFLYER 3rd gear

    Pientä laittoo... mut kiitos kun latoit- hiano. Mitä aattelit tehdä tolle? Ja ainakin vanha Jofa päähän;).
     
  13. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Eikös tuo korjattu sitten ihan normaaliksi?

    Ainaki ku jossain mobilistissa oli tuosta kuva ni síinä sanottiin että harrastaja entisöi parhaillaan tuota.
     
  14. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Hienosti elää tarinat pätkistystä Pontiacista :rotfl:
    Laitappa Nutlass vähän lisää faktaa ponusta tarjolle?
    Tuo omistaja entisöi on ehkä vähän harhaanjohtava? :lol:
     
  15. perkele

    perkele Gearhead

    jossain lehdessä oli juttua että palautetaan entiselleen,oliko jopa niin että tuo poistettu takakontti osa oli tallessa?
     
  16. TiM

    TiM 1st gear

    Pontiac Pilvenmäellä 2010. Hieman perä näyttäisi roikkuvan... :eek:

    [​IMG]
     
  17. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Tulihan tuota entisöintiäkin harkittua ainakin kolme sekuntia, mutta sitten tulin järkiini. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin auto ei ole ollut ennen lyhentämistä missään ketju- eikä muussakaan kolarissa. Lyhennetty siis täysin ehjästä lähtökohdasta. No, seitkytluvullahan näitä tolpattomia kaksiovisia riitti lyhennettäväksi asti täällä Suomessa :lol:
    Lyhennettynähän tämä on liikkunut aikoinaan parisen vuotta, jonka jälkeen alkuperäisosia on alettu liimaamaan takaisinpäin. Projekti tyssäsi jostain syystä ja auto seisoi n.30v. ladossa ennen tuota ylläolevaa pick nick-kuvaa.
    Perä tosiaan vähän roikkuu ja tulee aina roikkumaankin!
    Laitetaan nyt aiheesta huolimatta yksi uudempikin kuva näytille jos auto vaikka muuttuisi tulevaisuudessa sen avulla ketjukolaroidusta Suomi-autosta aidoksi vanhaksi nascar-kilpuriksi :rotfl:
    [​IMG]
     
    cdv70 tykkää tästä.
  18. mesev8

    mesev8 3rd gear

    Kyllä ihmettelen että joku on viitsinyt pilata hienon auton pätkimällä molemmista päistä palan,mutta toisaalta jokainen tehköön autollensa mitä haluaa,hieno homma että auto on edelleen olemassa,ja näyttää tosi hyvältä tossa race tyylissä!
     
  19. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    ^^ Hyvältä näyttää! Innolla odotellaan lisää kuvia. Komeita oli nuo Saabit! Vai lienekö tuo musta/punainen ollut Saab?
     

Kerro tästä muillekin!