vanin peltejä??? ja muutakin pikkukivaa.-.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 300 64', 18.2.2005.

 1. 300 64'

  300 64' 1st gear

  eli mistä mahtaisi saada hyviä käytettyjä , tarvis sivu liukuovi saada ja ehkä toinen takaovi. myös etuovien tuuletus ikkunat on aika loppu. ja vuosmalli taitaa olla 84 tai 86. ja sitten tarjotkaa jotain koriste kromi osia..
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  En nyt tiedä kysytkö oikeastaan juuri tätä, mutta koitapa South West Tradea, justiinsa tommosia peltihiluja luulis löytymän. Löytyy nettisivutkin, sinne vaan, kooklaamaan.
   
 3. Kuupakko

  Kuupakko 1st gear

  Kyllähän South West Trade:lla on aikasta kattavasti purkuautoja, kannattaa kysyä sieltä. Ja niitä koristekromiosia löytyy ainakin Jari Mäki OY:ltä, jolla on myös jotain purkujenkkejäkin.
   

Kerro tästä muillekin!