Vanin penkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja jannepajoo, 24.3.2009.

  1. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    minkälaisia parannuksia olette tehneet autonne istuin mukavuuteen?
    Onko olleet miten onnistuneita parannuksia?
    meidän vandurassa etupenkit (kaikki kolme) on suomeksi sanottuna aivan paskoja istua vähänkin pitempiä matkoja. Ajattelin korottaa ja muokata kuskin penkkiä, mutta mieleen juolahti vaihto kuorma-auton istuimeen. onko kukaan törmännyt vastaavaan muutokseen ja liekö edes mahdollinen. En ole tutkinut k-a:n penkkien kiinnityksiä/korkeuksia, joten arvelin kysäistä jos jollakin olisi kokemusta asiasta. kaikenlaiset parannus ehdotukset on tervetulleita...
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Kiinnitykset ja sovitukset tuolle muutokselle on helppoa rakentaa, koska vanissa istutaan sentään aika korkealla lattiasta. Siihen väliin mahtuu vaikka millaista reikäkiskoa ja ristikkoa.
    Omassa Econolinessa on ensimmäinen omistaja nostanut alkuperäisistuinta n. 5 senttiä, ja jo se yksistään tekee ajoasennosta aika ihanteellisen.
    Jollain Bostromin tai vastaavan ammatti-istuimella luulisi olevan vielä parempi istua, kunhan vain on kyynärnojat.
     
  3. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Helppo on ne kiinnitykset tarvittaessa muuttaa.... Vaikka 2- mm pelillä tai jos korotusta haluaa, niin esim. filmivaneriä...

    Itse ainoana parannusta kaipaavana kohtana olen huomannut että niskatukea pitäisi saada 5-7 cm eteenpäin... Ehkä sitten kun noista jompaankumpaan penkit verhoilen teen tuonkin muutoksen.
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Mulla on vanis Matzda 626 penkit edessä (3 kpl) kiinnitykset hitsailtu 5mm pellistä. Kestää paremmin :rotfl:
     
  5. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    Joo, pitää ruveta etsimään uusia jakkaroita. korokkeen meinasin väsätä neliön muotoisesta rautaputkesta, siihen reijät ja läpipultit. vaikka oishan tuolla tallissa kyllä +30mm paksua vaneriakin...

    mistäs vanhasta autosta saisi kunnon penkit? käsinojahan olisi hyvä olla. trans sport tuli ekana mieleen, mutta olisiko jossakin euro/japsi kotterossa parempaa? ilmajousitettu kuorkin jakkarahan olisi huippu, mutta miten semmoset toimii? tartteeko niihin jotakin kytkentöjä? hintakin niillä on varmaan jo niin suuri ettei kehtaa uneksiakkaan..
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No tarttee siihen sitä paineilmaa.
     
  7. jannepajoo

    jannepajoo 2nd gear

    näin arvelinkin. ei kun kompuraa asentamaan :wink:

    [/i]
     

Kerro tästä muillekin!