vanteen kiillotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 10.4.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Miten sais palautettua AluCenterlineille niiden alkuperäisen kiillon, kun on edellisen omistajan toimesta päässyt hapettumaan, mitkä olis keino kiillottaa ja mitkä lakat pysyy siinä hiotussa pinnassa?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vanhoista Woolfraceista tuli ainakin pirun hyvät kun hinkkasin märällä ja saippuaisella pata-patalla. Tavallista kirkaslakkaa päälle ja ainakin nyt vielä viiden vuoden päästä näyttävät kohtuuhyviltä kun on aina silloin tällöin vahannut.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Auto glymillä on ainakin hyvä kiillotusaine, sillä hankailin ainakin omat kiillotetut aluvanteet, toinen hyvä on tietysti perinteinen auto sol, kumpaakin löytyy varmasti kaikista autotarvikeliikkeistä.
   
 4. KTM

  KTM Gearhead

  Jos lähdet tahnalla kiillottamaan, niin muista että kiiltoa tulee sitten kunnolla. Tarkoitan tällä sitä, että alunperihän Centelinet on enemmänkin harjatun oloiset kuin kiillotetut. Autosolilla saa aika helposti huippu kiillon esille.
   

Kerro tästä muillekin!