Varoitus!Suomirengas.fi..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ilu100, 31.8.2007.

  1. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Näyttää että kyseinen firma on kusetusta?Tilasin viime lauantaina 2-rengasta netinkautta ja maksoin samalla pankinkautta.Sain vahvistuksen samantien,jossa näkyy maksamani suoritus.Luvattiin toimitus 1-3pv sisällä suoraan kotiovelle keltaisella kuljetuksella.
    Olen lähettänyt s-postia,yrittänyt soittaa 4-päivänä eri numeroihin,kukaan ei vastaa! :mad: :mad:
    Tampereella sijaitsee toimisto,mistä kai hommaa ohjaillaan.
    Tietääkö joku kyseisestä firmasta enemmän?
    Joku toinenkin oli suomi24-sivuilla saman asian perässä.....että näyttää huijaukselta.
    Suomirengas.fi/Smart & Think Finland Oy
     
  2. Stance

    Stance Gearhead

    Hmm, ei ole omakohtaista kokemusta. Firma näyttää olevan aika tuore; Smart & Think Finland Oy on perustettu 2006.

    Tuommoisia julkisia tietoja löytyy:

    Smart & Think Finland Oy YTJ:ssä

    Smart & Think Finland Oy Inoan tietopalvelussa

    Vaikea sanoa, onko liiketoiminta todellista vai missä mättää. Voihan kyseessä olla toimitusvaikeudet, monesti tuommoisia pikku verkkoputkia pyörittää 1 äijä vasemman käden hommina...Toivottavasti selviää ja saat renkaasi tai rahasi.
     
  3. Antti P

    Antti P Gearhead

    Heinäkuun alv ilmoitus pitäny jättää 15.8 ja sen uudempia ei verottaja vailla. Näyttäis ok sen puoleen olevan.
    Pien yrittäjä voin kyllä todeta että puhelin huonoin keino tavoittaa ja myöskin käynti meillä. Joko olen keikalla tai matkalla keikalle ja puhelimessa.. Mielellään en puhelimessa oo silloin ku asiakkaan laskuun töitä teen. Mut samalla kärsii taas se etten uusia töitä saa. Hankala yhtälö.. :mad:
    Mut jos et maanantaina saa yhteyttä/renkaita niin ovat kyllä pettäneet asiakaslupauksensa.
     
  4. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    http://www.smart-think.fi
    Kyllä tuo melko luotettavalta ainakin vaikuttaa. Sivujen mukaan yritys työllistää 13henkilöä. Toimintaa näyttää olevan monella eri alalla, mutta eiköhän sieltä jonkun joka jostain jotain tietää saa kiinni kun jaksaa yrittää. Tuo YTJ:stä löytyvä puhelinnumero ainakin pitäisi olla ns. virallinen numero. Ja onhan niillä toimitilaakin vuokrattavana, Kauppalehden sivuillakin sitä mainostavat, tuskin saavat vuokralaista jos eivät puhelimeen vastaa.
     
  5. KALE

    KALE Gearhead

    Mutta... Valmis kauppa on aina valmis. Tekevät ensin myyntityön
    mikä tarvitsee panostusta ja sitten kun tulee luppa-aika lähettävät
    tavarat. Tai syy 2. ei ollu tavaraa hyllyssä! odottavat että saavat täydennystä. Olis kylläkin hyvä että ilmoittaisivat viivytyksestä.
     
  6. ilu100

    ilu100 Gearhead

    No on se kuitenkin kumma jos mun lisäksi on toinen henkilö joka on 12 vrk odotellut renkaita ja soittanut jokapäivä niihin kolmeen numeroon mitkä on onnistanut etsimään kyseisille henkilöille!
    Ja eikä vastata s-posteihin..........
    Poliisijuttu tämä on.
     
  7. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Ei kai se ole nyt niin iso juttu maksaa pikkuisen palvelusta ja laadukkaista tuotteista sille paikalliselle rengasliikkeelle?
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ai niin että se on asiakkaan oma vika jos ostaa jostain muualta kuin kalliista "palvelevasta" paikallisesta?
     
  9. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kyllä! just näin, asiakkaan oma vika! Se paikallisuus ja palvelu on juuri sitä mistä kannattaakin maksaa ja se talouselämän tosiasia kannattaa jokaisen opetella.
    Jos antaa rahansa "halvalle" huijarille niin se on just antajan oma vika jos ei saa mitä tilaa. se on sen riskin hinta joka joskus toteutuu.
     
  10. Aako

    Aako 1st gear

    Kyllä nyt pitää pystyä luottamaan halpaankin myyjään, ja miks maksas sille paikalliselle ylihintaa, jos on edullisempaakin saatavana? Kilpailuhan juuri on se mikä pitää hinnat oikealla tasolla, eikä anna mahdollisuutta tietyille tahoille rahastaa miten tahansa. Ei todellakaan ole ostajan vika jos myyjä on huijari!

    Nuo viipymisajat on kyllä vielä aika mitättömiä, ei noiden takia vielä pitäs hikeentyä, se tietty arveluttaa, kun ei saa langanpäähän liikkeen edustajia, jotka voisivat itsekin ottaa yhtyttä ja kertoa viivästymisen syyn!
    Ei mitenkään mallikkaasti hoidettua kauppaa kyllä ole.

    Etukäteen en kyllä lähtis maksamaan mitään tuntemattomalle toimittajalle, siinäsuhteessa terve varovaisuus on aina paikallaan!
     
  11. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Renkaat ja maksut

    Toistaiseksi en ole vielä itse joutunut suomalaiselle firmalle jotain autonosia etukäteen maksamaan kun Suomessa matkahuollon ja postin maksusysteemit toimii hyvin. . . jos etukäteen maksaa niin siinä rahoittaa samalla myyjän toimintaa, voihan olla niinkin että he itse alkavat ostaa renkaita jostakin vasta kun rahat on tilillä, toisin kuin "nurkkaliike" johon voi kävellä sisään ja näet itse onko tavara hyllyssä vai ei. Yleisesti ottaen Suomessa kai kuitenkin aika vähän tapahtuu suoranaisia huijauksia näissä ?

    - ruotsalainen cadi-osakauppa TA-Motor muuten lähettää osat postissa ja osien mukana tulee LASKU jolla osat saa maksaa eräpäivään mennessä !! . . . lisäksi paketeissa on ollut mukana tikkukaramelli :D että eroa on toimintatavoissa ja mentaliteetissa . . .

    Harmillinen juttu joka tapauksessa. Mutta jos ei mitään yhteyttä saa niin tietty jossain vaiheessa pitää alkaa selvittämään asiaa. . . jos ne on kaikki lentäneet Rioon juhlimaan rengasrahoilla ja siksi ei saa kiinni, onhan se ihan ymmärrettävää silloin.. :wink:

    Edit: tuli vielä mieleen että kannattaisko lähestyä kuluttajansuojaviranomaisten kautta ennen poliisia, niillä on ainakin tiedossa onko firmasta tullut paljon valituksia tms. . .
     
  12. Stance

    Stance Gearhead

    Jännä muuten että jos tuolla suomirengas.fi verkkokaupassa lähtee ostamaan ostoskoriin noukittua tuotetta ja valitsee maksutavaksi postiennakko, niin eipä onnistukaan:
    Oho!
    Valitse jokin toinen maksutapa tai toimituskohde.

    Toimitusehdoissa kuitenkin sanotaan: Tällä hetkellä meillä voit maksaa postiennakolla...

    Ohjaavat siis käyttämään maksutapoja, joissa raha saapuu heille ennen toimitusta.

    Eniron henkilö- ja puhelinumerohaulla muuten löytyy seuraavat kolme numeroa firman (Smart & Cheat Oy) nimellä:
    0451208111
    0451208112
    0451208113
     
  13. Luigi

    Luigi Gearhead

    Ehkä ot,itse odottanut 2kk sitten maksamaani inventterin kaukosäädintä,välillä vaan meiliä että homma pysyy vireillä.
    Ei pitäisi mainostaa jos ei ole materiaalia.
     
  14. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    rengas on-line.com :ilta,saksasta tulee kumet kotiportaalle,ja lasku sähköpostiin,jonka eräpäivä on n.viikko siitä kun oot saanu munkit! mahtava palelu !
     
  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Aika paljon on luvattu, jos lauantaina tilattu tavara on luvattu perille 1-3 päivässä Kultaisen Keljutuksen kautta. Eihän se edes lähde liikkeelle ennenkuin aikaisintaan maanantaina, eli toisena päivänä.
     
  16. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Rengasala on suht hyvä bisnes, että kyllä siinä on varaa vähän palvellakin...
     
  17. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Onko saatavana.... :poff:
     
  18. kippis

    kippis Gearhead

    justiinsa tossa viikolla kaveri kerto kun oli hommannu uudet renkaat sitten halvalla ja paukannu innoissaan paikalliseen varaosa ja rengaspuljuun vaihdattamaan kumeja, niin myyjä ilmoittikin ystävälliseen sävyyn että painu sinne mistä olet renkaatkin hommannu :argue:
    ei luvannu enää poiketa... :poff:

    no kun kerta ääneen päästiin (ja muutaman oluen voimalla juttua tuntuis tulevan) niin sorkitaan nyt aihetta vielä sen verran että olisko about 10-15 vuotta sitten irrallisista vanteista renkaiden irrotus maksanut 20€, siis 120mk ! vai onko tää nyt sitä normaalia hintojen kehitystä 8)
    meinaan tuntiliksathan rupeis ihan kohillaan olee noilla hinnoilla... ei tarvis kun 4 tommosta keikkaa tehä tunnissa niin olis satanen koossa!
     
  19. Stance

    Stance Gearhead

    Niin, ehkä tuossa voisi hinnoittelun kautta onnistua paremmin, kuin tyrmätä asiakas kokonaan: renkaiden ostajalle vanteille laitto edullisemmin. Typerää epäasiakaspalvelua, jolla vain menettää rahaa.
     
  20. SamiL

    SamiL Gearhead

    Sen verran pitää korjata, että niitä neljän sarjoja pitää vääntää vanteelta viisi ennenkuin on satanen koossa. Siinä saa jo rehkiä tosissaan. No, asianajaja on tekevinään töitä 20 minuuttia, kun on jo satanen koossa, eikä tule hikikään :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!