Varoitus!Suomirengas.fi..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ilu100, 31.8.2007.

 1. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Jos ilmoittaa että myyntihommassa on kanavat esim. sähköposti käytettävissä asiakastiedusteluihin, niin kyllä täytyy varautua lukemaan ne tiedustelut ja vastaamaankin. Hankala vedota kiireisiin.

  Se tuntu mukavalta kun jostain tilas jonku piuhan, nin kohta net sieltä vastas. Taisiva soittaaki jostain jutusta vielä. Ja tuotteet matkasvat postissa ilman mutkia, homma toimi.
   
 2. Legioona

  Legioona 1st gear

  Aivan tuubaa alkaa asiakkaita syyttelemään, jos he tekevät julkisen firman kyvyttömyydestä hoitaa asiakkaidensa maksetut tavarat.

  Kyllä Suomirenkaan touhulle saadaan tarvittaessa laajempaakin julkisuutta television kuluttajaohjelmien kautta. Siinähän odotatte pitkään tilauksia sen jälkeen. :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!