Vauxhall Ventora-70 3.3 apuja kaivataan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Markkuk21, 7.6.2021.

 1. Markkuk21

  Markkuk21 1st gear

  Hei. Omistan Vauxhall Ventora-70 3.3 suorakutoskone. Ja sellainen ongelma etten tahdo löytää mistään uutta starttimoottoria onko kenelläkään mitään tietoa mistä löytäisin uuden startin ?
   
 2. PAPH

  PAPH Gearhead

 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jos on vaikea löytää starttia niin mitäs jos kattos mikä siinä omassa on vikana? Sikäli mikäli sellainen on.
   
 4. dart -66

  dart -66 Gearhead

 5. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ei, niille lähinnä naureskellaan nykyään että korjaako joku niitä vielä ja kun kiltit kiinalaiset työntää uustuotantona halpaa paskaa markkinoille. Sekin autosähkökorjaus käsityön taito alkaa hävitä kun ei ole tekijöitä. Ei kaupallisia eikä harrastajia. Testipenkkejä laitteille ei ole kohta missään kun myyvät tarpeettomina tai romuttavat. No kun Pentti-setä opetti yli kolkyönt vuotta sitten autosähköverstaalla miten niitä korjataan niin olen taitoa pitänyt yllä omissa vehkeissä vaikka muita naurattaakin.

  Ai niin, dart-66 linkin mukaan lucaksen numerolla siinä on sama solkku kuin massey-fergusonissa. Että saattaa muitakin hilua löytyä kohtuuhintaan läheltäkin riippuen viasta. Sumbeam impin starttiinkin osat löyty massikan numeroilla halavalla.
   
  juko7, Gary Grand ja cdv70 tykkäävät tästä.
 7. hantta

  hantta Gearhead

  Veikkaisin, että alottajalle kelpaisi sellainenkin ;)
   
 8. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Jos aloittajalla on viallinen startti, niin Lahden Autosähköstä 03 7827104 kysyä mitä sille olisi tehtävissä.
   
 9. Hukka86

  Hukka86 1st gear

 10. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Eipä ole aloittajasta vielä kuulunut.. Onko vanhaa starttia olemassakaan, vai eikö vain toimi, vai olisko vika jopa jossain muualla..o_O
   

Kerro tästä muillekin!