verhoilun värjäystä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Camino'79, 21.10.2007.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  eli onkos kukaan yrittänyt värjätä esim. penkinpäällisiä? ja millä tavalla ja sit tietysti se, että onnistuiko se?
  Itellä ois caminossa täysin ehjät penkinpäälliset ja tulisi huomattavasti halvemmaksi värjätä ne kuin ostaa uudet materiaalit...joten kertokaa millä olette värjänneet ja milllainen oli lopputulos?
   
 2. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  eikö kukaan tosiaan ole koskaan yrittänyt edes verhoilun värjäämistä??
  kertokaa edes että jos on menny perseelleen niin millä aineilla homma on mennyt perseelleen...niin jos ottaisi oppia toisten "kantapäistä" :poff:
   
 3. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Joskus15 vuotta sitten värjäsin katon kuplavolkkarista mustaksi, se oli spray mustaa. Minusta ihan sitä varten. Muuta kokemusta ei ole, pysyikö hyvin en muista kun vuoden päästä möin auton pois.
   
 4. kabu

  kabu 1st gear

  Et kerro mitä materiaalia sisustus on, olettaisin että keinonahkaa? Onko tarkoituksenasi vaihtaa sisustuksen väriä vai vaan restauroida haalistuneet pinnat?

  VHT:n Vinyl Dye sprayllä on tullut restauroitua muutaman kojetaulun musta päällinen. Spray tarttuu todella hyvin kiinni keinonahkaan ja pinnasta tulee kuin uusi. Pitää vaan muistaa pinnan kunnollinen puhdistaminen ennen maalausta. http://www.vhtpaint.com/products/sfID1/7/sfID2/25

  Kaksitahtisaabin entisöinnissä tuli käytettyä brittiläisestä Woolies firmasta tilattua mallin mukaan sävytettyä vaaleanharmaana vinyylimaalia. Aauton penkeissä ja sivupaneeleissa on harmaa osa jossa on kuumalla terällä painetut koristekuviot. Purin noita osia ja maalasin tuolla vinyylimaalilla irrallaan ja sen jälkeen ompelin penkinpäälliset uudestaan kasaan uudesta kankaasta. Maalatut keinonahkaosat kestävät kaksinkerroin taittamisen ja ompelun ilman mitään ongelmia.
  http://www.woolies-trim.co.uk/c-118-vin ... ation.aspx Nyt tuolla ei näytä enää olevankaan samaa maalia kuin mitä käytin, se toimitettiin ihan peltipurkissa ja käytin normaalia maaliruiskua levitykseen.

  Tuolla muutamia kuvia lopputuloksesta
  http://www.guru-group.fi/kabu/saab/resto_2/index4.html
   
 5. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  no caminohan on siis vm. '79 eli eihän siinä toki keinonahkaa ole :poff:
  vaan jotain lyhytkarvaista hässäkkää, siis ihan kangasta (samaa tavaraa kuin kaikissa 80-lukusissa capriceissa ym...) velouriakohan se ois nimeltään
   

Kerro tästä muillekin!