Vettä automaattiaskiin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja PasiK, 3.11.2003.

 1. PasiK

  PasiK 1st gear

  Kaverilla meni vedet automaattiaskiin pikku offikka seikkailun jäljiltä (oli vettä autossakin puoleen saappaan varteen). No, öljyt vaihdettiin pariin kertaan ja putsari pestiin. Laatikko pelas alkuun jotenkin. Nyt ongelmana on kun pykälän vetää päälle: laatikko pitää aluksi, mutta alkaa luistaa muutaman sekunnin päästä. Sanokaapa viisaat, mistä vika vois löytyä? Laatikko on ollut aikanaan Mersun 350SL ja kolme lovinen.
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Jos se oli pelkkää vettä ja loota heti putsattiin ja vaihdettiin öljyt, niin ei ton pitäis vaikuttaa. Jos taas sillä runsaasti vettä sisältävällä öljyllä ehdittiin paljonkin rasittaa, niin ehkä sitten? Joissakin nykylootissa laatikko huuhdotaan vedellä "puhtaaksi"; se jäljelle jäävä vesi sekottuu lootaöljyyn ja haihtuu aiak pian veke.
   
 3. tomimk

  tomimk 1st gear

  Turbiinin sisään jää aina muutama litra... Sen saa muuten tyhjäksi ejetkori-imurilla kun sen pistää tuhisemaan lappeelleen muutamaksi tunniksi ejetorin imuletku pohjalle.
   
 4. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Sen saa myös näppärästi tyhjäksi poraamalla siihen reiän, ja sitten hitsaamalla sen umpeen tai asentamalla reikään propun.
   
 5. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Sen saa myös näppärästi tyhjäksi poraamalla siihen reiän, ja sitten hitsaamalla sen umpeen tai asentamalla reikään propun.
   
 6. MadMan

  MadMan Gearhead

  Tulppaamiseen on myös käytetty kaasutiivistä pop-niittiä, ja kyllä pitää.
   
 7. tomimk

  tomimk 1st gear

  Joo esim Wurth myy sellasia paineenkestäviä plop! -niittejä En ole itse kokeillut tohon tarkoitukseen.
   

Kerro tästä muillekin!