Vieläkö E-Bodyt kiinnostaa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRAKE DRUM, 17.7.2019.

 1. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  JA onhan tuo kelpo työmenetelmä ilmeisesti sitten avon kanssa toimiessa. Anteeksi tyhmyyteni. Vaikenen jatkossakin.
   
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jaahas, siirrytäänkin seuraavaan aiheeseen joka on dog dish

  [​IMG]
   
  vivve, arskazone, esmi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Tck

  Tck 1st gear

  Minun mielestä on taas hyvä että löytyy näitä valmiiksi pellitettyjä projekti autoja myynnissäkin.Ottaen huomioon että kaikilla se pellin taivuttaminen ei aina ole niin yksinkertainen asia,mutta kaikki muu puuhastelu onnistuu hyvinkin, niin avautuu hyvä mahdollisuus sellaiselle.Muttajoo se oli nyt vain oma mielipide itellä ei ongelmia pellin kanssa:)
   
  PPRCuda ja faffeli tykkäävät tästä.
 4. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Kiitos Arvotteluista, olenhan reservin arvoltani vääpeli, viimeinen YK -arvo ylivääpeli ja tätini mies on ristimänimeltään Arvo. Ja taatusti olet tehnyt enemmän peltihommia, koska itse en tee niitä lainkaan, vaikka olenkin harrastanut 24/7 vuodesta 1982 lähtien. Kun myy harrasteautoaan raha - tai aikapulan takia ja kirjoittaa loppuun, että "vaihdossa toinen harrasteauto", niin jotenkin menee hommasta pohja pois ja kun kyseessä kuitenkin ammattipeltiseppä, niin joku saattais vaikka ajatella niin, että kaverihan törmäsi toivottomaan projektiin. Vai onko semmosia edes enää? Minäkin viihdyn perheeni kanssa, mutta en koe aikaani tallissa pakomatkaksi. Eikä mun vaimokaan saa mua tuntemaan niin. Ja jälkikasvustakin kasvoi ihan täyspäinen aikuinen, vaikka Bemaria harrastaakin. Tai ehkä juuri siksi.

  Ja vittuilusta kun puhutaan, niin eiköhän tossa sun alkuperäisessa postauksessa ollut Kimmolle piikki? Faktahan on se, että Kimmo myy autoja ja osia, mutta on sieltä samalta tallilta myös valmistunut semmoinen määrä uuttaa Mopariumia Suomeen, että joutuu ottaa useamman käden sormet käyttöön kun niitä alkaa laskemaan. Se tuntuu olevan tällä palstalla joillekin ylitsepääsemätön juttu. Ja nollaysi -arealla kun harvakseen käyn, niin melkein aina matka vie myös Sipooseen. Olen saanut sieltä paljon tarvitsemaani osaa ja sopuhintaan. Sisäänpäin lämpiävyyttä en siis missään nimessä allekirjoita. Tämänkin ketjun nimimerkkejä ollaan jelpattu puolin ja toisin melkoisia tuntimääriä.
   
  Muokattu: 3.9.2019
  faffeli ja rosswell47 tykkäävät tästä.
 5. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Ja sitten takas itse asiaan kuten BR ylempänä. Naamakirjan listaus Tanskasta. Kyllä olis hieno.

  70 hemi cuda convertible clone, bilen er i meget fin stand og lavet 100 procent som en rigtig hemi cuda, 4 trins pistol grip, Dana! 60, send pb ved seriøs interesse og få mit tlf nr og så kan vi ta en snak the old fashion way. Pris ide 580000 dkr
  En eller to USA biler +penge kan måske tages i bytte

  [​IMG]
   
  Muokattu: 3.9.2019
  faffeli, kimmok2014 ja TN tykkäävät tästä.
 6. klunssila

  klunssila Gearhead

  Jaahas, taisin sohaista ampiaispesää tuolla pohtivalla kysymyksellä koskien avon peltitöiden toteuttamisjärjestystä. Sen verran sivustaseuraajana täytyy todeta, että keskustelupalstan tarkoituksena on nimensä mukaisesti dialogi, jossa vaihdetaan ajatuksia ja mielipiteitä? Joskus ne voivat olla myös eriäviä, se on kai tämän jutun suola.

  Siltikään ei tarvitsisi mennä henkilökohtaisuuksiin, sillä kirjoittajan status tai oma historia ei tee MIELIPITEESTÄ yhtään sen oikeampaa tai väärää.

  Jatketaan harrastamista kukin omalla tyylillään!
   
 7. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  1970 Cuda ja Challenger AMD Installation Centerissä. Pikku puuhaa.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TN, kimmok2014 ja klunssila tykkäävät tästä.
 8. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Polyglasit.

  [​IMG]
   
  kimmok2014 ja esmi tykkäävät tästä.
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Polyglas kuvassa on myös messevä körö.

  Alkuperäisen postaajan laittama kuva on näemmä hävinnyt niin laitetaan se nyt 07-01-2020 näkymään takaisin. Koppelohan on kyllä upea niin kuin autokin

  [​IMG]
   
  Muokattu: 7.1.2020
 10. FUKK

  FUKK 1st gear

  [QUOTE="Se tuntuu olevan tällä palstalla joillekin ylitsepääsemätön juttu. Ja nollaysi -arealla kun harvakseen käyn, niin melkein aina.[/QUOTE]

  Tarinoilla onse toinenki puoli. Etteise ylitsepääseminen johtus ihan jostain muusta ku moparien valmistumisesta? Sellasta tarinaa mää olen 09 tienoolla vierailujen aikana kuullu ja alkaa olla legenda jo muallaki. Sen enempää sohimatta, ettei ylläpidon tarvi taas poistella kyllä nää asiat aina esiin tulee, Nii makaa ku petaa on totuus eikä vittuilua
   
 11. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Heps, vietiin eilen kaikki tämän auton rst -osat oikaisu- ja kiillotusshoppiin. Tuulilasin alareunan leveä lista on saanut niin pahasti siipeensä, että olisi hyvä löytää parempi aihio. Oisko jemmoissa?

  **LISTA LÖYTYNYT**

  [​IMG]
   
  Muokattu: 10.9.2019
  TN tykkää tästä.
 12. Riuska-Petteri

  Riuska-Petteri 3rd gear

  Muokattu: 10.9.2019
 13. blacklabel

  blacklabel 3rd gear

  Mulla saattaa olla arkistossa ehjä alalista, koitan muistaa huomenna katsastaa tilanteen
   
 14. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Kiitos, Imatran suunnalta löytyi jo lista.
   
  Muokattu: 10.9.2019
 15. MJF

  MJF Double Gearhead

 16. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  [​IMG]

  Looking to sell 1970 Dodge Challenger convertible. Has factory ac and power steering. It has been sitting inside for 25+ years. Needs work. 15K PM if interested.

  Näihin ei vain Suomesta ehdi. Valitettavasti.
   
  Muokattu: 10.9.2019
  TN tykkää tästä.
 17. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Daami liipoo vihreää E-Bodya

  [​IMG]
   
  faffeli, 440Mag, Z11 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 20. K_Sa

  K_Sa Gearhead

   
  TN, Z11 ja faffeli tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!