Vieläkö E-Bodyt kiinnostaa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRAKE DRUM, 17.7.2019.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Tytöllä on tukka kuin humpuukipannun kylki ja Barracudan konepeltikin käppyrässä kuten omassani konsanaan. Ainahan se pittää joku harmi olla.

  [​IMG]
   
  TN, -71 MoPar, SARKERI-71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  TN, kuula, esmi ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Pohjoisen ihmiset ovat turhan kriittisiä. Hiukset voi leikata ja pellin vaihtaa sileäksi jos niistä uhkaa tulla kynnyskysymyksiä.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuva lienee itärannikolta tai ruostevyöhykkeeltä koska länsirannikolla on harvemmin jääpuikkopakkasia (tai ainakin näin uskotellaan asianlaidan olevan).

  [​IMG]
   
  Muokattu: 16.11.2022
  esmi, C4vettester, TN ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

  Tiedän, että Pepe on tarkka näissäkin hommissa... mutta mulle ei kuva näy. Oliko kuitenkin etupuskurit kuin ketunnokat ja kävyt kuin tupakantumpit?
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Pidin ao naisen ulkomuodosta sen verran että taltioin hänen kuvansa.
  Jymy70 on hyvä ja tsekkaa ketut ja kessut.

  [​IMG]
   
  esmi, PeteKoo, TN ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Chicago, Illinois on meneillään jokin autotapahtuma. Tässä muutama pikkukuva ao pippaloista

  [​IMG]
   
  esmi, PeteKoo, TN ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. 454440

  454440 2nd gear

  Olihan toi Cuda girl tuolla Chicagossakin… Ja Courtney Hanseniinkin törmättiin siellä.

  [​IMG][/QUOTE]
   
  TN tykkää tästä.
 9. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 10. arskazone

  arskazone Gearhead

  [​IMG]

  AZ
   
  TN, 454440, Fuselage ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Muki

  Muki Gearhead

  Kyllähän maailmankirjat ovat sillä viisiin asettuneet, että ken on yltänyt E-bodyyn saati niihin halutuimpiin moottoreihin, voi onnitella itseään. Tuossa hiljan tuli sellainen nostalginen tunne ja kaivoin mielen kellareista esiin erinäisiä irrationaalisia haavekuvia. Ei muuta kuin google käteen ja katsomaan, josko vielä elämän loppukaaressa olisi jonkinlaisia haaveiden toteutusmahdollisuuksia.

  Melko jäätävää oli havaita, että kyllä ovat kustannukset nousseet ulottumattomiin. En tarkoita nyt jotakin numbers matching ison veden auction-hintoja, vaan ihan tuota arkirealismia. Esimerkiksi ikiaikainen 426-haave (tiedän, RB olisi monin tavoin viisaampi) on näemmä enemmän tai vähemmän hinnat alkaen 25kEur, ja se on kyllä aika tanakka hinta pelkästä patruunasta, vaikkakin aftermarket-osilla käytännössä uudesta.

  E-bodyt noin autoina tekniikasta riippumatta ovat nekin arvossaan. Uusiahan ei toki enää tehdä (en tarkoita tätä uudelleen hengitettyä tuotelinjaa), ja hinta on kova jos liitua liian vähän, mutta kun muistelee takavuosikymmeniä olisi varmaan parhaimmillaan voinut tehdä ihan kohtalaisen hyvän sijoituksenkin - silloin kun niitä liikkui hintatasoltaan ehkä paremmin arki-ihmisen ulottuvilla.

  Mutta jos jokin lotto- tahi muu onnenkantamoinen osuisi kohdalle, niin ostoslistahan olisi näiltä osin jo pitkältä ajalta täysin mietitty.
   
  kimmok2014, ZZ20 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 12. always bb

  always bb Gearhead

  Lohdutuksen sana, mikä menee ylös tulee joskus myös alas. Se päivä ei ole enää kaukana. Amerikkalaisten iki luottokortti velat kun tulee maksuun niin silloin viimmeistään
   
 13. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Niin, mikä edustaa kenellekin sitä ultimaattumia - mulla on selkeästi jotain äidinmaidossa jäänyt saamatta, kun ei mulle joku peltipystyssä standillä oleva 700-kiloinen rautalohkoHemikaasarilla saa minkäänlaista värinää aikaiseksi. Alsaa, keveyttä ja jopa ajo-ominaisuuksia.. plus etu-takapainosuhdekin paranee kun keventää . Mutta olen valinnut kopalle/tekniikallekin täydellisen raiskaussuuntauksen (sitä joku aina kysyy, että mutta mites jälleenmyyntihinnan käy kun tuollein modaa)
   
 14. Muki

  Muki Gearhead

  Kaikkien tuntema alkuperäinen "Vanishing Point" muodostui aikoinaan elämää suuremmaksi jutuksi. Etenkin se kohta missä herra Kowalski tekee U-käännöksen sen sillan kohdalla ja antaa hiukka lappua (varmaankin 383:lle todellisuudessa).

  Ja sitten myöhemmin pääsin kokeilemaan sanotaanko vähintäänkin kohtalaisia tehoja, mikä johti havaintoon että vaikka monessa muussa jutussa ehkä olenkin ässä, niin en välttämättä dragstripillä :rotfl: ja siellä motivaationelikentässä on tietty pariinkiin otteeseen Yhdysvalloissa vietetty aika, etenkin ensimmäisellä kierroksella vaikutteille alttiissa 15-16 vuoden iässä.

  Ajaminen on muuttunut niin 100% pappamalliseksi että hukkaan menee jo nykyisenkin auton alusta (P71, oikeasti pitäisi olla Town Car tai edes siviilimallin Vic) eikä niin ollen mitään todellisia perusteluja löydy oikeastaan mihinkään. Ihan puhtaasti fiilistelyjuttu. Joten ihan bone stock valkoinen 70 Challenger 426 + A-833 olisi se kaiken huipentuma. Kesällä maantiellä mutkaan saavuttaessa kolmosta sisään, sivuikkuna auki ja jonkinlainen Kowalski-larppaus, mutta säntillisesti nopeusrajoituksia varhain harmaantuneena keski-ikäisenä noudattaen.
   
  kimmok2014, Z11, hartsa69 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Merry Christmas 2022

  [​IMG]
   
  arskazone ja TN tykkäävät tästä.
 16. 383

  383 Gearhead

   
  Z11 ja TN tykkäävät tästä.
 17. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuva 1 - Vanhaan hyvään aikaan
  Kuva 2 - Fourdoor Barracuda MECUM'issa
  Kuva 3 - Detroitilaisen (muistaakseni) edesmenneen poliisin HEMI RT/SE tulee MECUM-myyntiin toukokuussa
  Kuva 4 - Kumpi ompi parempi kaupunkiliikenteeseen ? Kuppainen avtobussi vai -71 Cuda ?

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  TN, esmi, arskazone ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Saksalainen auto-ohjelman jakso jossa etäisesti Janis Joplinia muistuttava naikkonen koeajaa 1970 R/T Challengeria

   
  faffeli ja TN tykkäävät tästä.
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  [​IMG]
   
  Muokattu: 6.2.2023
  Lowry ja TN tykkäävät tästä.
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Challenger ryssän maalla ja kilvissä 70- tai 80-luvulla

  [​IMG]
   
  malvasto, arskazone, TN ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!