Virranjakaja veneeseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Renken, 30.3.2023.

 1. Renken

  Renken 1st gear

  Veneeseen tulossa 5.7 moottori vanhan 4.3 omc Cobran tilalle. Vanhassa moottorissa oli kärjetön jakaja. Minkälainen jakaja kannattaisi uuteen laittaa? Meniskö pertronix D104600 vanhaan Puolaan? Olisi Puolan johdotukset valmiina. Vai laitanko hei jakajan
   
 2. Beluski

  Beluski 3rd gear

  eiks amerikan veneissä ole thunderbolt IV tai V sytkät?tais olla magnetic pickupilla.
  V :ssa tai olla nakutuksen tunnistin erona IV.miksei se hei kin toimis.kauhean tarkkaa noi OE osat on ettei sais muka muita laittaa.ja aika suolasen hintasia noi Marine jakajat.ja ehkä syystäkin.saatta mennä jääkylmä fosterssi väärään kurkkuun kun kannen alla pensahöyryt posahtaa..
   
 3. paja1

  paja1 Double Gearhead

  Omc ei käytä thunderbolttia. Onko ESA käytössä ? Jos käytät jotain muuta syttyä mihin ei sitä pysty? kytkemään niin joudut ainakin tiputtaa tyhjäkäynnin liki 500rpm että saat siitä omssista vaihteen pois päältä. Kyllä hei-jakajaa voi käyttää kun tiedostaa tuon
   
 4. Beluski

  Beluski 3rd gear

  Mulla on omssi ja siinä on tb IV.tota ESA a mäkin mietin että mites vaikuttaa..
  tai siin on vaan ne mikrokytkimet.
   
  Muokattu: 1.4.2023
 5. paja1

  paja1 Double Gearhead

  Siis myös omc vetolaite sulla? Voihan se kone olla alunperin omc marinoitu mutta ei siinä alunperin ole thuderbolttia ollut.
   
 6. Joukojs

  Joukojs 3rd gear

  Mulla on omc 460 king cobrassa autopuolen msd jakaja ja 6al boksi, toimii hienosti. ESA on muutettu toimimaan samanlailla kun Mercruiserissa eli mikrokytlin leikkaa sytytyksen hetkesi kun vaihtaa vaihdetta.
   
 7. Beluski

  Beluski 3rd gear

  niin mistä noista vanhoista tietää.omc king kopra on vetolaite ja pa-suotimen jalassa lukee omc.liekin tappajassa taas mercruiser ja tommonen sytkä,se on satavarma kun vaihdoin se modulin sihen vaikka ei rikki ollutkaan.tarvis kohta tehä siihen semmonen juttu että laittaa välipalaa kaasarin ja imarin välin..alkaa kakomaan kun on tuntitolkulla ajellu.kylmänä pelaa tai taukoja pitäen toimii oivasti.veikkaan että syy on imusarjassa,vesikanavat alkaa oleen tukossa.
   

Kerro tästä muillekin!