Virranjakan testaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja sleepercooler, 10.4.2021.

 1. sleepercooler

  sleepercooler 3rd gear

  Tuli moparin (ehkä performance) kärjetön jakaja, toimivuudesta ei varmaa tietoa ja eikä moottoriakaan missä testata.

  Nyt tarttis hyviä neuvoja, eli Onnistuuko testaus ruuvipenkissä??
   
 2. Aiheesta melkein samaan, niin ton jakajan kanssa voi ja kannattaa tehdä HEI-modin, niin kuin tuossa Makella. Amerikan pojat on tehnyt siitä Evo-version 8 -pinnisellä moduulilla. (8-pinnisellä on tehokkaampi sytkä). Homma on muuten sama kuin 4-pinnisellä, mutta tietokonejohdot jättää kytkemättä:

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 3. sleepercooler

  sleepercooler 3rd gear

  Kovastihan Joet hehkutti tota heihei 8pin moduulia hyväksi! täytyy laittaa mietintään, kun sen aika koittaa, hyvä vaihtoehto!
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Laittaa sitten siihen jakajaan uuden hatun ja pyörijän. Ja tulpan johdot. Kipinän jännite nousee suurtehopuolalla entistä suuremmaksi, joka voi olla enemmän kuin tarpeeksi wanhan liiton jakajan kannelle, jossa sähkö pääsee toteuttamaan itseään. Eli etsimään lyhyimpiä reittejä.

  Offtopic. Nykyajan suorasytytyspuolat (otoskoko 1, Boschin 6 lähtöinen hukkakipinäpuola) ovat melkoinen tehostus versus vanhemmat moduleilla ohjattavat puolat. Kipinän teho näkyy paljain silmin ja esimerkiksi viinabensa-ajelu pakkasen puolella sujui ongelmitta mukaan lukien lämmittämättömän moottorin starttaus. Mutta tuommoiset sähkölaitteet eivät kuulu old skool vehkeisiin tietenkään.
   
  sleepercooler tykkää tästä.
 5. sleepercooler

  sleepercooler 3rd gear

  Ostin hiljattain tälläisen Mallory Puolan mitä on ajatus käyttää, ja on myös saman merkkinen jakaja.
  [​IMG]
   
 6. Komee puola. Millainen se jakaja sitten on?
   

Kerro tästä muillekin!