VMPK mielenkiintoinen autontunnistus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja *smuige*, 1.12.2006.

  1. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Mikäs ihme se nyt on, jos VW-bokseri on taka-akselin etupuolella. Mittasuhteethan tuossa ovat samankaltaiset kuin Volkswagen-Porsche 914:ssa.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

  3. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Pontiac -28?
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

  5. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Mun mielestä Pontiac on tehnyt tuolloin isompaakin korimallia josta on tehty Pickuppeja. Niissä on tuollainen pokkaus lipassa ja about samannäköinen pokkaus cowlissa. Yritän etsiä kuvaa...
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuo lipan pokkaus ei valitettavasti näy kunnolla noissa kuvissani. siinä on sellainen salmiakki kuvio. Pontiacissa jatkuu cowlin sivussa oleva pokkaus kaarevana, kun tuossa se on suoraan alaspäin.
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    http://www.vmpk.fi/forum/index.php/topic,16590.0.html nyt ei näköjään aiheet rönsyile eikä ärsytä... k15
     
  8. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    kattelin tapahtumakalenteria vmpk sivuilta. eihän sieltä mitään löydy kun aikuiset miehet laittaneet synttäreitään kalenteriin :lol:
     

Kerro tästä muillekin!