Voyagerin penkki rodiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja auburn, 27.2.2011.

  1. auburn

    auburn Gearhead

    http://aijaa.com/v.php?i=007957593009.jpg

    [​IMG]
    Kun tollasen Voyagerin keskipenkin iskee rotiloon, löytyykö jotain siistejä valmiita kiinnikkeitä jotka pulttaisi tohon pohjalevyyn. Ja pitäisikö tota koko sohvaa kallistaa vähän taakseppäin paremman ajoasennon saamiseksi.

    Eikös tonaikaisissa Voyagereissa ollu tasanen lattia, niin että kiinnikkeet oli tavallaan siellä lattian sisässä, varsinaisia kiskoja ei ollut ollenkaan, eli nyt haetaan lattian päälle tulevia kiinnikkeitä, tulossa pikkariin, joten pituussäätö ei välttämätön, mutta sillä tavalla toimiva, että koko sohvaa voisi kallistaa
    etukiinnikkeiden varassa, niin että voisi säilöä jotain rojua penkin takana.
     
  2. hot1930

    hot1930 Gearhead

    Kuvassa penkin alla oleva häkkyrä täytyy poistaa, muuten on kuski aika korkeella (etenkin jos kyseessä on A- tai T-Ford).
    Etureunaa on syytä korottaa n. 3", että ajoasento olisi edes siedettävä.
    Jos haluaa että penkki on "kipattavaa mallia", niin tavalliset saranat vaan penkin etureunan alle.

    Mä voisin myydä sulle mustan nahkaverhoillun ja makkaratopatun Voyagerin penkin.

    -Masa-
     
  3. auburn

    auburn Gearhead

    Kiitos vastauksesta, ajatuksena oli säilyttää noi kiinnikkeet, olisi saanut laitettua ton penkin helpommalla kiertoon myöhemmin, ja laitettua vaikka samoihin kiinnikkeisiin samanlaisen nahkaversion.

    Mutta täytyy sitten ilmeisesti laittaa rälläkkä soimaan.

    Laitoin YV:tä siitä nahkapenkistä.
     
  4. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Jos hitsaa vaan sopivan paksuisesta tavarasta U-lenkit lattiaan, niin eiks ton penkin saa noilla pikalukoilla toimimaan samalla tavalla kuin Voyagerissakin?
     

Kerro tästä muillekin!