Wanha rompetori, mikä on uusi deadline?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja BRAKE DRUM, 6.1.2017.

 1. 0132

  0132 Gearhead

  ^Samaa mieltä edellisen kanssa. Helvetisti parempi tuo uus marketti on verrattuna siihen perkeleen tekstiseikkailuun mitä vanha myyntipalsta oli. Nyt ne on selkeesti esillä kuvien kera. Hakukin on omiin tarpeisiin toiminut loistavasti. Taas tän foorumihaun kanssa en koskaan oo ollut kovin hyvissä väleissä.

  Jonkinlainen aikaraja olisi kyllä paikallaan tuolle uudelle palstalle. Jos nyt vaikka puolen vuoden päästä jättämisestä tai viimeisestä muokkauksesta ilmoitus poistuisi. Ei sitten roikkuisi tuossa etusivullakaan niin vanhoja ilmoituksia.
   
  Kalu ja MudMax tykkäävät tästä.
 2. jariha

  jariha Gearhead

  ilmotuksessakun näkys otsikon yhteydessä ilmotuksen ilmoittamispäivämäärä niin tietäs minkä ilmotuksen on viimekäynnillä lukenu? tosin nyt en oo puoleenvuoteen viittiny taas käyä kattoon ku nehän on jo suurin osa myyty mitä sinne on tullu vaikka ovatkin myynnissä?
   
 3. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  ite tykkäsin tekstimallisesta enempi, pysty selaamaan nopeempaa ja klikkaamaan ittensä ilmotukseen jos kiinnosti. Nyt kaikista näkyy kuvat heti mikä ainakin itelle on ihan turhaa koska suurin osa myytävästä tavarasta ei kiinnosta oli kuva tai ei. Kuitenki niistä mikkä kiinnostaa täytyy kuva klikata joka tapauksessa isommaksi.
   
  xarper tykkää tästä.
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kaikenlaiset foorumimuotoiset osto- ja myyntipalstat käyvät ilmeisesti kuolinkamppailua Zuckerbergin formaattia vastaan. Näin olen ainakin ymmärtänyt tuttava-, kaveri- ja ystäväpiirien puheista. Olen tietysti voinut kyllä ymmärtää totaalisen väärinkin.
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Ihan oikein ymmärretty.
   
 6. janiluo

  janiluo Gearhead

  On olemassa tietty "Vaeltajaryhmä" joka hakee paikkaansa ja luulee taas löytäneensä uuden uskonnon. Kun tähän kyllästyvät niin seuraavaksi he siirtyvät johonkin muualle jne.
  Tietyt käyttäjät ovat aina olleet ylpeitä avuttomuudestaan tietokoneen käytössä ja siitä etteivät osaa edes ladata kuvia mihinkään mutta nyt kun "Sokerimarja" on tehnyt sivuston jota idiootitkin osaavat käyttää niin kyllä se heitä kiinnostaa ja kaikki onnistuu.
  Overdriven lapset ovat lähteneet kotoa ja jäljellä on vain me vanhukset "joita ei kukaan enää tarvitse?" - väärin! Nythän meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä sitä mitä haluamme.
  Jenkkiosien myynti Suomessa on aika rajallista. Myynti ei voi kasvaa jos maassa ei ole asiakkaita. Mopar osia ei voi myydä Ford-miehelle jne. Myyntipalstaa ei voi tehdä massavirran tarpeisiin vaan sen mukaan mitä ostajia on liikkeellä ja kasvuvaraa ei yleensä ole.

  Tuo Facebookin myyntipalstojen selailu on vähän sama kuin kiertäisi Suomen kaatopaikkoja ja toivoisi löytävänsä jotain käyttökelpoista. Joka päivä pitää käydä ettei hyvä tavara ehdi mennä tai hautaudu muiden alle. Kaikille pitää selittää miten hyvää tavaraa ihmiset heittää pois ja miten koko kodin irtaimisto on löydetty kaatopaikoilta. Joillekin se on lisää sisältöä elämään mutta kaikki eivät tarvitse uusia harrastuksia eikä tarvitsekaan.
  :)
  - Jani -
   
  cdv70 ja signet tykkäävät tästä.
 7. Dart 67

  Dart 67 Gearhead

  Voi olla että ei kannattais kommentoida, mutta kuitenkin...

  Onko kaikki tyytyväisiä tohon v8 marketin nykytilaan että yksi nimimerkki mellastaa siellä mielinmäärin?

  Eipä toi mulle mikään suuri murhe ole, mutta mieluummin seuraisi asiallista myyntipalstaa.
   
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Muitten tyytyväisyydestä en tiedä mutta itse lopetin sen käytön myyskentelymielessä jokunen vuosi sitten kun jollain leikkurilla poistivat vanhoja, edelleen kuitenkin aktiivisia myynti-ilmoituksiani. Luen kyllä V8 marketin joka päivä ja jos myyntiin tulee jotain mitä tiedän että joku kaverini etsii niin laitan vinkkiä sähköisessä muodossa.

  Ainut rivi-ilmoitus tyyppinen myynti/osto paikka minkä äkkiseltään tiedän on http://jenkkitori.net/ sitä ei vain juurikaan kukaan käytä. Joku niitä ilmoituksia käy ainakin käyntikertalaskurin mukaan lukemassa mutta uusia ilmoja tulee tosi harvakseltaan.
   
  Muokattu: 9.4.2020

Kerro tästä muillekin!