Wanhoja valokuvia esille

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Landaulette, 10.2.2008.

 1. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Laitoin FNRA:n sivuille kuvagalleriaan http://www.nosdrags.net/fnra/kuvagalleria.html esille 1988-vuodesta eteenpäin kuvia mm. EconoGas, Competition Alt ja ProComp -ryhmistä :eek: ...
  Mielenkiintoisia laitteita löytyi omista diakuvahyllyistäni. Kunhan pikkuhiljaa lisäilen skannattuja kuvia sivuille alkaa FNRA:n arkistot olla aika kattavat ko.laitteiden osalta...

  Myös tänne voi laittaa/linkittää vanhoja kuvia laitteista. Oma kritiikki tietty tarkkana kuvien valinnassa ettei aivan mene pro-laitteiden esittelysivuiksi, vaikka onhan sielläkin vaikkapa eräskin Santalan rakentama Sierra! :odroll:
   
 2. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Ihan malliksi/kokeeksi pikkukuva FNRA:n sivuilta...
  [​IMG]

  Lisää siis tänne linkitettyjä kuvia - saa toki olla vaikka maalauksiakin kuten tuo mallikuvani;)" :-?
  Tämä aihe on aikalailla samansisältöinen kuin tuo "vanhat kilpurit" -osastokin, mutta ajatteli, että kuville voisi olla vaikka vielä ihan oma "laarinsakin", mutta ihan miten vaan haluatte... Kumpikin käy;)
  Tämä osasto pyhitettäisiin vain kuville suurempia keskusteluja (kuvien kommentointia toki voi olla) vältellen - ainakin liian rönsyileviä, i think! :wink:
   
 3. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Ja kasiykkösiä kuvia Räyskälän Internats -kapinoista löytyy nyt kuvagallerian kakkossivulta
  http://www.nosdrags.net/fnra/kuvagalleria_2.html
  Lisää tulee aina pikkuhiljaa opiskelujen lomassa - - - tämäkin satsi oli "tilattu" eli halu nähdä vanhoja kuvia tuli esiin keskustelussa tiimin sisäisessä palaverissa...
  [​IMG]
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  http://www.nosdrags.net/fnra/kuvat/funnyt011.jpg

  Kysyit kuka tässä kuvassa ajaa autolla ja epäiliut Glantzia. Muistaakseni tässä tilanteessa autolla kuitenkin ajoi lisenssin Tekniikan Maailman toimittaja, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista. Hän halusi koeajaa auton ja koska vain lisenssiajojen kautta koeajo onnistui, niin hän sitten ajoi lisenssin.
   
 5. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Jaapa-jaa... hämärästi muistan ko. "TM-toimittaja" -jutun menneiltä vuosilta... Ihan hyvin muistettu (korjasin muistamasi asian fnra:n kuvagalleriaan) Siispä kiitos tarkasta huomiosta :odroll:
   
 6. yfreak57

  yfreak57 3rd gear

  Noissa väreissä taisi jokusen lähdön ajaa myös Timpan sisko Jaana Aartomaa.
  Korjatkoon tämän tiedon ne, jotka on olleet silloin enempi selvinpäin. :odroll:
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Pitää paikkansa. Jaana ajoi noissa väreissä lisenssilähtöjä Seinäjoenm kisassa, en kyllä muista saiko ajettua kaikkia lisenssiin vaadittuja startteja.
   
 8. Lulu

  Lulu 1st gear

  Hitto vieköön upeita kuvia ja hyviä muistoja. Muistaakseni itseltäni löytyy joitakin otoksia samoista ajokeista, mitä tuollakin näkyi 80-luvulta. Pitäisipä kaivella, kun joskus ehtisi ja saisi aikaan.
   
 9. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Tässä kuva tipunkeltaisista kisa
  laitteista 1980-luvulta.. Kumpikin kelpasi nostalgiaryhmään kisaamaan.
  [​IMG]
   
 10. BBC

  BBC Guest

  Dragster kuvat

  Muutama huonolaatuinen kuva on jo tullut kotisivuilleni.
  Enimmäkseen vanhoja kuvia omista projekteistani, nykyisestä ritsasta tulee kuvia tällä viikolla lisää kun auto on purettuna palasiin,...

  AULIS

  nb. Yhtään ilmoittautunutta ei vielä ole kesän ruotsin kisoihin, Olen saamassa laivafirman sponssiksi ja jotain pientä muutakin. Jos on nostalgia kisaajia, niin järjestän nuo samat edut muillekin,.... (No stickers - good benifits).

  Not for Hi-tech shit.

  AH
   
 11. hr

  hr 1st gear

  Moi
  Ahosen Hessu ajoi T- Fordilla ja TM toimittaja oli Kurki-Suonio.
  HarryR
   
 12. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Juu, Ahosen Hessun muistelin itsekin ajaneen Ahdin vanhaa sotaratsua. Kurki-Suonio oli todellakin TM-toimittaja, josta puhuimme tuolla aiemmin. Kiitos varmistuksista!!
   
 13. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Arkistojen aarteita?

  [​IMG]

  "Tiger vastaan Ankka" - erikoinen avomallinen pikkusportti Tiger ja enemmän kuin tuttu kisaratojen kiertäjä; Käenpesä-Anglia viivalla. Ryhmä oli tietysti SA ja scoopit korkeita 1980-luvun tyyliin...

  Ken muistaa tuon tigerin kuskin nimen? Ja lisätiedot autosta esim. tekniikka, historiaa??
   
 14. dustujevski

  dustujevski 1st gear

  Oiskohan kuskin nimi ollut Timo Selin. Ja toi autohan seisoi samannäkösenä vielä pari vuotta sitten Espoon IKEAN nurkilla.
   
 15. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Selin tietysti, siitähän herjailtiin, että milloin on selin.. meinaan tuo tigeri :lol:
   
 16. jussi308

  jussi308 1st gear

  l

  Oliskohan kellään lisää vanhoja valokuvia tosta meidän Street D ChevyII STW:stä. Ajettiinhan sillä ainakin jo 1990-luvun alussa Hangon katuautoympyröissä.

  Kuvia autostamme löytyy allekirjoituksessa olevalta kotisivultamme. Auto on kyllä kokenut aikalailla muutoksia jo tossa parin viime vuoden aikana ja on täysin uusissa kuosissa kaudelle 2009 luokkana Street D edelleen.

  Juha
   
 17. Riztoreipas

  Riztoreipas Gearhead

  Re: l

   
 18. jussi308

  jussi308 1st gear

  Re: l

  Kiitos kuvasta. Toi kyllä oli jo meillä mutta jos kuvia löytyy lisää niin aina parempi. Meillä on myös burniskuva, oliskohan just Hangosta?

  Juha
   
 19. BBC

  BBC Guest

  STW

  Kotisivuilleni tulee kokoajan lisää kuvia myös STW farkusta Vuosilta
  90-92, jolloin ajoin sillä Hangossa, kauhajoella, Motoparkissa,...
  myös rakentelukuvia.

  67 nova stw
  Ennätys oli 3vaihteisella (400) askilla 10,60, joskin 2nen puuttui sen jälkeen kun Kalle vainaa Soklotissa sekoitti huollon yhteydessää kuulat B&M:n billet alum. koneistossa. Loppunopeus 218kmh.

  Kauhajoella Powerglidellä 1llä (taas kakkonen puuttui kun Powermatic huolto teki 4000mk:n "takuu" korjauksen) 11,90 145kmh. Ei tainnu ihan kiertää 10 000rpm,....

  Koko idea vaihtaa silloin Classic Chevy STW Farmariin ei välttämättä ollut järkevää, mutta uutta piti saada ja kevyempää. Pro Formin lasikuituosat ja muutenkin auto oli erittäin kevyt, joskin Ladderhässäkkä ei toiminut lehtijousien + floating bracket´ien kanssa. STW Oli kova juttu kun käytiin kattomassa rullakeppironnieta, eslöw blothersia (nilson) ja Kaappi Ingeä Stockholm openissa,..ja olihan se farmari härski juttu sielläkin.


  AULIS
   
 20. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Kommeita kuvia.
  Mulla ei kyllakaan auennu noi '55 & '67 kuvat lainkaan, mutt aukes kylla ihan OK
   

Kerro tästä muillekin!