West Coast Street Cup 28.7 Pori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja supo, 26.7.2012.

  1. F-body

    F-body Gearhead

    Henkeä jo pidättelen koska päsee katsomaan :D . Line-up:ssa kun jää kisat vähän seuraamatta.
     
  2. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Kiitos myös meidän teamilta järjestäjille ja kilpakumppaneille,runsasta yleisöä unohtamatta.Ekan porin kisan voitti mustilla T Suojanen kisassa olin 3 ja nyt kisan vei R Suojanen ja me 2 heads up luokassa.Kuuma oli ja vallu kulki 10.2 ja 10.3 aikoja.60 jalan enkkaki tehtiin ku breikki ekaa kertaa käytössä eli 1.47.Seuraavaksi suuntaamme nokan kohti alahärmää power truckiin ja seuraavaks ajetaan finaalit jossei tierppiin lähetä ajamaan.
     
  3. tha022

    tha022 Gearhead

    Pian tuloo, työn alla on
     
  4. Kilpeläiset

    Kilpeläiset 1st gear

  5. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

  6. F-body

    F-body Gearhead

    Olipas hieno pätkä :eek: Hidastukset olivat erityisen makeeta katseltavaa. Upeeta työtä ja toivottavasti näitä tulee joskus sulta lisää.
     
  7. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

    Kiitti! Oon tässä miettiny jos rupeis ottaa homman ihan tosissaan ja alkais käydä kaikissa ajotapahtumissa mihin vaan pystyis venymään ja sitten pistäis niistä tallennetusta materiaalista vaikka dvd:itä myyntiin. Vaatii vaan vielä vähän käytännön järjestelyjä.
     
  8. peltsi

    peltsi Gearhead

    Hienon koosteen oot väsänny.
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Helvetin hyvaa video matskua!!!
    Kuulostaa hyvalta suunnitelmalta, jokunen vuosi sitten oli joku paikallinen videopaja/paikallis TV firma kun koitti vahan saada vastaavaa settia aikaseks, mut se tais loppuu ennenkuin kunnolla alkoikaan.
    Varmaa jarjestajatkin vois jotenkin osallistua touhuun jos homma toteutuu...

    Hyvin nakyy tossa hidastetussa osassa miten paikaltaan monella kummi pyorahtaa mutta kun menee 1/2m eteenpain niin alkaa pitamaan.
    Tohon rataan tulee aina aikaa myoden kalju kohta, just tohon mista suurin osa lahtee liikkeelle. Siita vahan eteenpain niin on ihan kuin kumimattoa rata. Kaveri oli sita tutkinut ja toi on kait aika normaali ilmio radoilla missa ajaa vahemman tehokkaita autoja. Ruuti riittaa sen verran etta kummi sutasee, mut ei niinpaljon etta alkais oikeen suddaan milloin alkais rataan jaamaan kumia. Just toi pikku sutasu on pahinta, se kuluttaa radassa olevaa kummia ja tekee noita kaljuja kohtia.
    Ens kesaks muutetaan vahan kumitus systeemia ja tilataan track spottia, eli sita kulta suih.. eiku jauhetta.
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Todella hienoa videoo!!!Hieno tapahtuma kruunattu todella asiallisella videolla,kyllä kelepoo!!!Näkyy hyvin kaksi viimeistä vetoa kun loppuu pito mutta saatiin tietoa Camarosta että kunnossa ja hienoa oli olla Porissa taas viettämässä päivää hienojen ihmisten seurassa!!
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Track Spot ei ole sitä kultapölyä vaan Gold Dust. Ne ovat kaksi eri ainetta, joita usein sekoitetaan keskenään ja esimerkiksi FHRA käyttää tuota sekoitusta kaljujen hoitoon.
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    :oops: Niinpas olikin, hahah.
    Toi Track spot nayttas olevan hartsia (resin).
    Joku radan preppaaja mainitsi kayttavansa 60% gold dustia ja 40% tracks spottia, ja sita kiisselia rataan.
    Noita kun lueskelee nayttas olevan yhta monta tyylia kuin ratamestariakin miten noita kaytetaan.
     
  13. F-body

    F-body Gearhead

    Jos tuosta west coustista teet koosteen, niin täältä löytyy ainakin yhden dvd:n ostaja :D .
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    Hyvalta nayttaa Supon meno. Mutta siina lahdossa missa pito enenpi karkas naytit olevan ihan kumitetun alueen reunassa, olis pitanyt varmaan olla siina groove;ssa, niinkuin pro miehet pakkaa sanomaan. :odroll:
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä menin siihen minne poijat näytti eli siinä piti olla paras sen hetkinen pito sillä oli lainassa isoilta poijilta "Top Fuel Tölkki" Tossavainen näyttämässä paikkaa,oltiin ihan fiilispohjalta ja saatiin hyvää tietoa ja että Camaro kunnossa!!Muutettiin sitä paikkaa seuraavaan(3:sta sijasta) ja ei enää siinäkään ollut sitä pitoa mitä oli aikaisemmin.Saatiin pari vetoa samoja mitä on vedetty esim.alastarolla.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Niinhän noita tuntuu olevan, me on käytetty sekoitussuhteena pytty molempia paljuu ja sekoitukseen eli lienee aikalailla yks yhteen.
     
  17. raceman

    raceman Gearhead

    näyttää että on tullu kaavio porin kisasta sunricen sivulle, mutta kaavio taulokosta ei saa mitään selvää ku on niin suttunen kuva. en tiiä sitte onko mun koneessa jotain vikaa vai mitä?
     
  18. Holsteri

    Holsteri 3rd gear

    juu sama täällä suttuiselta näyttää täälläkin tulokset,ei varmaan ole vika koneessa.suuret kiitokset porin pojille kisoista hienot kisat ja kaikki toimi täydellisesti,kun oma pirssikin kesti loppuun saakka.
     

Kerro tästä muillekin!