WILLYS 1934 rahkosen vanha, onko kellään tietoa menneisyydes

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja MUSCLE, 18.10.2009.

  1. MUSCLE

    MUSCLE 1st gear

    onko kellään tietoa kyseisen auton vaiheista suomessa. olisi kiva tietää missäpäin suomea auto on palvellut. vastaavia willyksiä lienee ollut vain 2-3 suomessa, mutta toki muidenkin yksilöiden kohtalo kiinnostaa, ja jos jollain on vähäisintäkin tietoa niin kirjoita ihmeessä.
     
  2. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Se neliovnen kaarihallista vai se coupe? Neliovisesta oli E.R:n kanssa juttua ja muistelisin sanoneen että olis ollut turun suunnalla. Eikun kantakortteja pöyhimään.
     
  3. sooda

    sooda 3rd gear

    Jos se on se punainen coupe, oli se viime kesänä edesmenneellä Jorma Vesiluomalla täällä Seinäjoella. Muistelisin että jostain härmän suunnasta oli auto Jormalle tullut.
     
  4. Ammala

    Ammala Gearhead

    Willys Coupe 1935

    Siis auto ei ollut ollut siellä enää kolmeenkymmeneen vuoteen, vaan Esko Rahkonen osti sen 1979.
    Se on meillä vielä edelleen, museokatsastettuna ja rekisteröitynä.
     

Kerro tästä muillekin!