www.p-s-t.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sbm396, 28.12.2007.

  1. sbm396

    sbm396 Gearhead

    onko kellään kokemusta kyseisestä firmasta ei oo pahan hintaisia alustasarjoja tilaaminenkin näyttäis onnistuvan ilman puhelin soittoja
     
  2. Stingray

    Stingray Gearhead

    On, tosin 7-8 vuoden takaa. Tilasin Dusteriin alustasarjan, molemmat vakaajat ja iskarisatsin. Ei ollut valittamista, homma toimi ainakin silloin ihan ok.
     
  3. Pahapää

    Pahapää Gearhead

    mulle tuli 2006 syksyllä Aspenin etupään puslat, kaikki pelas, ei ongelmia
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Sama vika, VIPin etupään alustakamat tuli myös sieltä.
     
  5. Tilasin joskus vuonna -99 Furyyn front end kitin. Homma pelasi silloin hyvin. Nyt kysyin hinnat -69 300 Chrysleriin ja tarkoitus on ottaa ne tuolta. Kysymys kuuluukin kannattaako tilata itse vai olisiko joku tavarantoimittaja edullisempi?
     
  6. SpW66

    SpW66 Gearhead

    Muutama vuosi sitten hankin Camaroon koko alustasarjan. Hyvä tuote, en kuitenkaan tilanut suoraan PST:ltä, vaan Summitilta tai Jegsiltä. Maksoi silloin jotain $110-120.
     
  7. Degenerated

    Degenerated Gearhead

Kerro tästä muillekin!