X-treme Car Show 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 15.4.2012.

  1. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    X-treme Car Show 10-vuotis juhlanäyttelyn järjestelyt ovat käynnissä ja näytteilleasettajailmoittautumisia otetaan parasta-aikaa vastaan.

    Näyttely järjestetään 1.-2.9.2012 Helsingin Messukeskuksessa.
    Näyttelyn tämänhetkiset ja päivittyvät tiedot /uutiset osoitteessa:

    http://www.x-treme.fi/tapahtuma/xcs2012

    Tervetuloa!
     
  2. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Ruotsalainen Kranz Challenge autojen arvostelukilpailu saapuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomeen. Sarja starttaa Uusikaarlepyystä American Car Meetin yhteydessä. Muut kisat käydään Ruotsissa ja kauden finalistit, eli TOP-8 autot livenä jä mallikkaasti esittelyssä ajokauden päättävässä X-treme Car Showssa! Kyseessä on cruising tyyliin yleisölle autoja esittelevä ohjelmanumero.


    Lisätiedot:
    http://www.x-treme.fi/tapahtuma/xcs2012 ... 219&lang=1

    Ja tuolta löytyy kisan sivut:
    http://www.usabil.nu/KranztChallenge/
    :D
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Onkos Petrol Circus myös mukana kuvioissa kuten viime vuonna ?
     
  4. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Moottoripyörät ovat mukana tapahtumassa ja pyörien ilmoittautumisia otetaan vastaan parhaillaan. Suomen Messut omistavat Petrol Circus brändin, mutta miettivät sen jatkoa. Xtreme tapahtuma toteutti menestyksekkäästi PC:n viime vuonna, mutta emme voi toiveistamme huolimatta vaikuttaa sen jatkoon.

    Viime vuonna saadun runsaan, ja hyvän palautteen perusteella rakennettuja pyöriä on tapahtumassa esillä tänäkin vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävän Bike-O-Rama teemanäyttelyn alla.

    Pyörien ilmoittautumien tapahtumaan käy oheisella lomakkeella:
    http://www.x-treme.fi/tapahtuma/xcs2012 ... 194&lang=1
     
  5. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    X-treme Car Show lehdistötiedote:

    Syksyn harraste- ja erikoisautonäyttely X-treme Car Show 1. - 2.9.2012 on entistä kansainvälisempi. Erikoisautoja tapahtumaan tulee yli kymmenestä eri maasta. Eniten näyttelyautoja osallistuu Ruotsista ja muista pohjoismaista, mutta enenevässä määrin myös Baltian maista ja Venäjältä.

    Erikoisvieraat tulevat Amerikasta, Italiasta, Sveitsistä, Belgiasta ja Saksasta. Yhdysvalloista saapuu näyttelyyn tunnettujen kustom-autojen suunnittelijalegenda John D´Agostino, joka jakaa näyttelyssä erikoispalkinnot.

    Tiedote luettavissa kokonaisuudessaan:
    http://www.x-treme.fi/tapahtuma/xcs2012 ... 248&lang=1
     
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    OK, ei sillä näyttelyn nimellä niin merkitystä ole, pääasia että pyöriä löytyy :D
     
  7. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kuvia Uudenkaarlepyyn meetingistä 16.6. ja historian ensimmäisestä Kranz Challengesta:
    http://xtreme.galleria.fi/kuvat/Kotimaa ... kaarlepyy/

    Kranz Challenge huipentuu syksyn X-treme Car Showssa pidettävään finaalitaistoon, johon valitaan kauden parhaimmistoa.
     
  8. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Julistamme tuoreille perheille hauskan lastenvaunun tuunaus -kilpailun. Olipa kyseessä sitten vaunut tai -rattaat, mäkiauto tai polkuauto, nyt kisaillaan siitä, mikä on hauskin, erikoisin ja näyttävin lapsen kulkuneuvo.
    Tuunauskilpailun satoa esitellään syksyn erikoisautonäyttelyssä, X-treme Car Showssa, Helsingin Messukeskuksessa syyskuun ensimmäinen viikonloppu. Näyttely-yleisö äänestää voittajan.

    Ilmoittautuminen info@x-treme.fi -sähköpostiin.

    Nyt koko perheen voimin osallistumaan!

    Lisätiedot: http://www.facebook.com/XtremeCarShow
     
  9. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    22-vuotias saksalainen Miss Tuning 2012 Frizzi Arnold kuvattiin Helsingissä menneenä viikkona ensivuoden Miss Tuning –kalenteriin. Mukaan kuvauksiin valittiin suomalaisia hienoja harrasteajoneuvoja.

    Kansainvälisen kalenterin Euroopan julkaisu tehdään X-treme Car Showssa 1.-2.9.2012 Helsingin Messukeskuksessa. Frizzi on mukana koko viikonlopun tapahtumassa ja jakaa nimikirjoituksia kalentereihin. Kalenterin hinta on 15€ paikanpäällä (norm. 25€). KIITOS kaikille autonomistajille, jotka osallistuivat kalenterikuvauksiin ja vievät täten osan hienoa suomalaista autonrakentelukulttuuria maailmalle!.

    Katso kuvia kalenterikuvauksesta:
    http://xtreme.galleria.fi/kuvat/Kotimaa ... et+072012/
     
  10. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Olemme aloittaneet X-treme Car Show 10-vuotis juhlavuoden sisältöuutisilla. Seuraa www.x-treme.fi kotisivuja tai tykkää meistä naamakirjassa osoitteessa www.facebook.com/xtremecarshow.
    Luvassa on erittäin mielenkiintoinen ja korkeatasoinen erikoisautonäyttely.
     
  11. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Tänään ilmestyy V8 Magazines lehtien tilaajille X-treme Car Show messulehti. Lehdessä esitellään osa näyttelyyn saapuvasta kalustosta, näytteilleasettajista sekä sisällöstä. Lehti on jaettavissa ilmaiseksi myös tapahtumassa, lisäksi julkaisemme sen lähiaikoina verkkolehtenä sivuillamme.
     
  12. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Juhlavuoden kunniaksi olemme löytäneet erittäin harvinaisia, 80-luvulta tunnettuja autoja. Tähän uniikkiin joukkoon kuuluu mm. 80-luvun tunnetun autorakentaja Esa Salon autoja. Herätimme suomalaisille pitkän linjan harrastajille nämä harvinaisuudet henkiin ja ne esitellään siinä kunnossa kun ne tänä päivänä ovat.

    Mikäli tiedät jotain autojen historiasta ja haluat jakaa sen kanssamme ja ehkä näyttely-yleisölle, kaikki tieto, kuvat ja materiaali tuolta ajalta otetaan ilolla vastaan info@x-treme.fi sähköpostiimme.
    Kuva autosta nähtävillä http://www.x-treme.fi/tapahtuma/xcs2012 ... 293&lang=1
     
  13. maverick

    maverick Gearhead

    Harmi kuin näyttely samana vkn loppuna kuin fyyran finaalikisa alastarossa. Olis ollut kiva päästä näyttelyyn, oli viime vuona ihan huippu. Toivottavasti ens vuonna järjestetään vähän myöhemmin syksyllä.
     
  14. ata

    ata Gearhead

    Tänä vuonna ei näköjään olekaan se valoisa uusi halli käytössä niinkuin viime vuonna, vaan vanha puoli vain ja ne pikkuhallit. Kerhojen paikka näytti vähän syrjäiseltä ainakin hallikartassa.
     
  15. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Jouduimme aikaistamaan tänä vuonna näyttelyä suunnitellusta, ja jo julkaistusta päivämäärästä, Nokia World -tapahtuman Suomeen tulon vuoksi. Seiska-halli oltaisiin mielellään otettu käyttöön, mutta se on varattu Habitare-näyttelyn rakentelua varten. Näistäkin huolimatta tulossa on ihan huippu näyttely, joten lämpimästi tervetuloa 1.-2.syyskuuta Messukeskukseen!
     
  16. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    X-treme Car Showhun saapuu ulkomailta useita, uskomattoman hienoja hydrauliikka- ja ilmajousituksella varustettuja Lowrider-autoja. Olemme www.x-treme.fi -sivuilla julkaisseet niistä ensimmäisen.
     
  17. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    X-treme Brush – alueella on mukana monia suomalaista pinstripe-taiteilijoita. Lisäksi straippaamassa ovat super-vieraat yhdysvalloista, Ray Hill, joka tekee yhteistyötä Chip Foosen kanssa sekä Rick Morgan, jonka asiakkaisiin kuuluu itse Ruotsin kuningas. Tule kuulemaan tuoreet ameriikan terveiset!
     
  18. nepa-air

    nepa-air 1st gear

    Onko harrasteautoille parkkia tyyliin ACS ?
     
  19. S.A

    S.A 1st gear

    Mites olen muutamasta lähteestä kuullut, että näyttelyssä olisi harvinaisia Lamborghineja?
    Onko tästä mitään mahdolisuutta saada infoa, mitä autoja paikalla on, miltä vuosikymmeniltä?
    Esitteessä on oranssi Gallardo, mutta paperi esitteessä taisi olla kuva Miuran moottorista.....
    Joten saisiko tähän mitään selvyyttä vielä enenn näyttelyn avajaisia?
    Kiitos.
     
  20. Haikara

    Haikara 1st gear

    Tuo Lamborghini asia kiinnostaisi itseäkin. Tosin huomenna/ylihuomennahan tuo selviää paikan päällä :)
     

Kerro tästä muillekin!