th 700 vikaa..?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Dukes, 20.12.2008.

  1. Dukes

    Dukes 1st gear

    mikäs vois olla kun laatikosta ei löydy enään kun pakki ja ykkönen, ei vaihda isommalle. ja "pakko kakkonenkin" on mun mielestä ykkönen..?
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    On se panta kulunut/murtunut.
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos pelkkä panta on rikki, niin pitäisi löytyä myös kolmonen kun ajaa tarpeeksi kovaa, eli hyppää kakkosen yli ja nelosta ei löydy. Mutta ihan sama lopputulos, täyskorjaus.
     
  4. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    Pauli p on oikessa!Mulla kun meni panta poikki niin uupu 2ja4.Korjaus sarja makso muistakseni 150e eli ei paha!Tulee kaikki tarvittavat romppeet mukaan.Nyt vaan on taasen turbiini paskana kun ei liiku mihinkään suuntaan :mad: Tuohon mun vaihteistoon on kaikki jo kertaalleen vaihettu ja tulos on tämä..noh,turbiini tuli ostettua käytettynä :soosoo: jos voisin tehä kaikki uudestaan niin ostaisin suoraan takuu vaihteiston ja turbiinin!!!!!!!!samalla rahalla ois jo sen saanu mitä tään laitto on töineen maksanu!! :cry: :cry:Nyt auto oottaa parempiä päiviä tallissa..
     
  5. Antti P

    Antti P Gearhead

    Pitää vaan sen verran kierrättää konetta että kaikki ei silleen aja koskaan. Mut totta on että samalla kyllä kannattaa laittaa koko laaatikko kuntoon ku jos yks paikka porsii niin on ne loputkin paikat yhtäpaljon ajettu ja taas uus remppa..
     
  6. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    Joo,sai kyllä kierrättää konetta..ja sitten kun paiskas kolmosen sisään niin sai olla tarkkana ettei lipsahda mehtään..sillon oli helvetin liukkaat kelit..viikon jouduin noin töihin ajelemaan :cry: :oops: onpas kumma kun nää ei kestä..mitään :rotfl: :soosoo: loppu innostus jatkuvaan pajalla juoksemiseen ja ostin caprisen,tällä kertaa th2004r vaihteistolla ja hyvin on toiminu yli puoli vuotta 8)
     
  7. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Mitä nykyään maksaa käytetty, mutta täysin toimiva th700?
     
  8. pl

    pl 1st gear

    Käytetty maksaa muutaman satasen ja sitten se täysin toimiva 1500 ylöspäin.

    Kannattanee ostaa kerralla se täysin toimiva. Säästää ainakin yhden vaihtotyön.
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Voi olla niinkin yksinkertainen vika kuin että keskipakosäätäjän ratas rikki!! Se löytyy kuskinpuolelta pikkasen ennen häntää sellainen pyöreä kuppi. Kurkkaa sinne alle ennen lootajumppaa!
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, nimimerkillä "been there, done that" :D
    Ja samalla tässä kiitos vielä kerran Mudracerille joka silloin muutama vuosi sitten neuvoi puhelimitse kurkkaamaan tuon ja kas, siellähän se vika oli ettei siinäkään ollu kun ykkönen ja pakki eli tuo ratashan sieltä oli rikki :wink:
    Tuolloin oli vielä oikein mukavaa saada suht äkkiä oikea diagnoosi kun autoa testattiin ja ihmeteltiin ulkona parinkymmennen asteen pakkasessa :rotfl:
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Jos mulla ois voima ja valta niin asettaisin kieltoon täällä palstalla 6,2d,th700 ja voyager-aiheiset keskustelut kun tais olla nyt vkonloppunakin kolme "vojakkalaa" koskevaa ongelmaa yhtä aikaa :poff:
     
  12. tabs

    tabs Gearhead

    Niin, eiks toi olis vähän sama kun sulta kiellettäis Holley ja joutuisit rueta kehumaan Carteria... :poff:
    Sori Ot:sta :oops:
     
  13. kime2

    kime2 Gearhead

    Enhän mäkään keltään ollut kieltämässä mitään(vaan keskustelut noista ym.),enkä alkamassa kehua mitään :p
     
  14. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Eli jos on vanha mutta kunnossa oleva loota jota voi ostaja koeajaakin ja hyväksi havaitsee niin siitä vois sen 800 saada?
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onko jouluahdistus iskeny :rotfl: . Mites se nyt oli jos joku asia ahistaa niin sitä ei kannata lukea :poff: . Jos jokainen ketä joku ahistaa sais päättää 3 asiaa poistettavaksi ei jäisi muuta kuin pierut jäljelle ja tietysti pyyteettömät :rotfl: .
     
  16. Turnn

    Turnn Gearhead

    Näköjään kolomejapuolsattaa: http://www.nettivaraosa.com/viewPart.ph ... +%3E%3E&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?status=F@id_part_type=29@id_part_category=21@id_vehicle_type=18@id_make=35@id_model=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@search=Hae+%3E%3E
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mut kannattaa muistaa että tollanen käytetty on sit aina toimiva ja "toimiva" eli ajosta vaan suoraan otettu vanha voi ilman ennen kiinnilaittoa remppaamista kestää tuurilla pitkäänkin tai sit vaan päivän tai kaks :wink:
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Jos pelaa ollenkaan...

    Mudracerille tiedoksi et on iskenyt jouluahistus,mut eipä siitä sen enempää tässä nyt sillä tarinasta tulisi pitkä...
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei Jouluna kannata ahistella, kinkkua vaan naamaan kaksin käsin ja välillä huikka votkaa ettei ala hiukoa, vai miten päin se nyt oli :poff:
     
  20. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    Ei helvetissä kannata ostaa käytettyä!! :soosoo: Ite pontiakkiin ostin 700 ja piti olla toimiva ja ajosta otettu mutta ei se liikkunu sekään mihinkään suuntaan,hirveetä ääntä vaan piti kun laitto vaihteen päälle :oops: syynä oli että mukana tullu turbiini ei sitten kai käyny tuohon mun kotteroon tai jotain..en nyt ole varma mutta turbiinit vaihteli 80luvulla muutamaan kertaan.. :odroll: eli ois saattanu olla toimiva askikin mut päätin teettää täydellisen rempan entiseen askiin..
     

Kerro tästä muillekin!