Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Marklin

  Marklin Gearhead

 2. mpower

  mpower Gearhead

  Juu,ja ihan lehtijousilla,niijuu mikäs semmonen fourlinkki olikaan!?
  Ylimääräistä painoo,turhaa vaivaa ja pään raapimista ja kaikenmaailman ihmeellisiä tankoja ja kiinnityspisteitä,ihmeellisiä laskuja mitkä ei pidä paikkaansa,kokeiltava kuitenkin!
   
 3. Jupe

  Jupe Gearhead

  Juu, kyllä kaikki putkesta pihalle tulee, sitä en kai ole missään vaiheessa väittänytkään?

  Tuumailin näin: Kun pakokaasun lämpötila laskee, sen tilavuus pienenee ja samalla virtausnopeus hivenen hidastuu. En väitä että vaikutus olisi suuri, jos sitä edes on laisinkaan. Varmasti virtaus riittää jotta turbo pyörii, epäilen vain viiveen olevan jalostettu huippuunsa, kuten itsekin taisit asiasta mainita. Tämä ehkäpä hivenen vaikuttaa ajettavuuteen, siis siihen kuinka miellyttävä tuollainen ratkaisu on. Varmasti ahtaa kun on tarpeeksi kierroksia sekä koneessa että turbossa, mutta muuten ajo saattaisi muistuttaa alkuvuosien turbo Volvoja ja Stockman Turbo Sierroja. Alakierroksilla sanoo booo, sitten on kuin nykäisisi tulpan pois ja pukkaa kertalinttuulla kaiken mitä pukattavaa on.

  Jos tuo oikeasti on käänteen tekevä, moottoriteknologian tulevaisuuden innovaatio, me varmasti tulemme näkemään millaisen ratkaisun VAG, BMW, Mercedes ym muut isot tuovat markkinoille lähivuosien malleissa.
   
 4. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead  Olihan tosta kontti turbosta niin kova väittely, et tuntui osa olevan sitä mieltä, et kaasutöhöllä kuumentaa pöydällä olevaan turboa ulkopuolelta ja sormella pukkaa siivikon liikeeseen niin heti alkaa ahtamaan ja kiihtyy vaan :poff:


  Voishan olla toimivakin antaa olla orkkis turbon konehuoneessa ja takakonttiin se scanian holset joka herää sit kun sitä ilmaa tarvitaan kuutioissa mitaten
   
 5. ChevyCaprice

  ChevyCaprice 2nd gear

 6. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

 7. kotr

  kotr 3rd gear

  Koitin kysellä tuolta aspenin myyjältä oisko sillä sattumoisin irrallaan tuommosia parkkilinssejä vaan eihän tuo vastannu mihkään viestimeen
   
 8. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Mun sedällä, keneltä ostin ton valiantin, jäi kokoelmiin vielä mm. tuommoinen samanlainen, mut tais olla 3v. tuoreempi ('55)...
   
 10. Mokaman

  Mokaman Gearhead

  Vieläkös nimimerkki Aspen Lappalainen on kuvioissa?

  Jos on, niin pukkaa sille yyveetä ja kysy linssejä...
   
 11. kotr

  kotr 3rd gear

  sitäki koitin selvitellä aikani.Hermostuin ja tein linssit pleksistä.Tuntu inssillekki kelpaavan mutta eihän ne parhaat mahdolliset oo...
   
 12. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Tämä nyt ei ole Nettiautossa mutta saattaa kiinnostaa tämän palstan surffareita. Saattaa olla että tämän on jo joku linkittänytkin.

  Chevrolet Bel Air -55 ( hyvä projekti ), Kankaanpää

  https://huutokaupat.com/fi/v/163950
   
 13. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Tarkoittaako hyvä projekti = tekemistä koko rahalla?
   
 14. piiparinen

  piiparinen 3rd gear

 15. fordgranada

  fordgranada 2nd gear

  Hieno ! ja sopuhintaan !
   
 16. Larry

  Larry Gearhead

 17. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 18. JJ

  JJ Gearhead

 19. Jupe

  Jupe Gearhead

 20. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Tuohan on sellainen ihan oikean farmariauton kokoinen :-? ....Verrattuna näihin nykykindereihin,joissa mainostetaan "tilaa olevan koko perheelle reilusti :lol: :wc: :wc: :wc: "...Ei taida nyky"autoista" löytyä yhtään OIKEASTI TILAVAA farmaria :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!