Verhoilukangasta penkkeihin

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Bluestone, 10.7.2019.

 1. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Kaverin 67 chevy capriceen ei taida saa valmiita penkinpäällisiä, joten ne ei ole vaihtoehto. Edessä on joku strato-bench missä on selkänojat kuten aikakauden bucket seateissa muovisella taustalla mutta istuinosa on yhtenäinen ja selkänojien välissä taitettava kyynärnoja, takana normi penkki.
  Mistä / mitä kautta olette hommanneet pelkkiä kankaita verhoiluihin? Kyseessä musta kangas jossa kultainen kirjailu: penkeissä /selkänojissa kaistaleet ja ovipahveissa myös, tarvearvio 5-6 m.
  SMS autofabric ei myös ole vaihtoehto huonon toimitusvarmuuden takia. Mutta mitä muita paikkoja on mistä saisi ko ajan GM verhoilukankaita?
   
 2. hla

  hla 3rd gear

 3. Amc232

  Amc232 1st gear

  Kerro tuosta SMS:n huonosta toimitusvarmuudesta?
   
 4. Bluestone

  Bluestone Gearhead

 5. Mulla kesti rambleriin kankaiden tulo SMS:ltä vajaa pari kuukautta, aika vähän verrattuna siihen että verhoilijalta vierähti yli puoli vuotta niiden ompelemiseen:D. No eipä näillä mun projekteilla ole niin kiirettä kun on niissä muutakin tekemistä ja lopputulos oli kuitenkin priimaa

  [​IMG]
   
 6. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Siis kun voi tulla pikaisesti tai ei lainkaan, rahat kelpaa kyllä heti. On siis ihan "herran kädessä" miten käy, ei tee mieli riskeerata. Tuolla ketjussa se Suzystarlightin kokemus on paljon puhuva.
   
 7. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

 8. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Muuten hyvä, mutta ei löydy oikeanlaista penkkiä tuolta, ja on vain vinyylinä.
   
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja 3rd gear

Kerro tästä muillekin!