Tulipalo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja mätiäinen, 17.1.2010.

  1. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

  2. Watti

    Watti 3rd gear

  3. MR 340

    MR 340 1st gear

    Ensi ajatuksemme oli, että toivottavasti koko perhe on kunnossa! Voimia ja tsemppiä Lupen perheelle!
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Hyvä, ettei vakavampia henkilövahinkoja sattunut. Muut vahingot ovat sivuseikkoja, vaikkakin ikäviä...
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Luppe perheineen on kunnossa, toimisto taasen ei, se on maantasalla...
    Mua ainakin vituttaa ihan helvetisti, ensin Lupen ja perheen puolesta ja sitten FHRA:n puolesta, siellä meinaan palaa vieläkin eli taitaa mennä kaikki...
     
  6. alfadatsun

    alfadatsun 1st gear

    Näin elämä joskus saattaa riepotella, onneksi ei henkilöovahinkoja.
    Yhden asian loppu on onneksi uuden alku, tsemppiä.
     
  7. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Hirveetä, että ihmisiltä menee koti ja kaikki :cry: :cry:
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    What happened?
     
  9. spinneri

    spinneri Gearhead

  10. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Itse tapahtuneeseen ei kerta kaikkiaan osaa sanoa muuta, kuin voimia asianomaisille.

    Uutisointia tapahtuneesta on ollut laajasti tarjolla. Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta tuo " Lisätietoja tapahtumasta sekä dramaattista kuva-aineistoa löydät viikolla 5 ilmestyvästä numerostamme 1/2010!" kuulostaa jo seiska-lehden tyyliseltä mainonnalta, jota ei tälläisessa tilanteessa soisi tulevan etenkään autoilulehdiltä.

    Edellinen huomioni oli tässä tilanteessa vain sivuseikka ja minun henk.koht näkemykseni eikä siitä sen enempää - aika ja paikka on väärä
     
  11. Maria

    Maria 1st gear

    Yhdyn mielipiteeseesi.
    Hiukan kuin mässäiltäisiin toisten suunnattomalla epäonnella ja tuskalla mutta kukin taaplaa tyylillään. :-?
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Esitän eriävän mielipiteeni ko.lehden kirjoituksesta.

    Sillä en alkuunkaan usko pitkänlinjan toimittajan/yrittäjän "mässäilevän" toisen epäonnella.

    Ikävä tapaus,mut onneksi Luppelle ja perheelle itselleen ei sattunut fyysisiä vahinkoja,henkisiä ihan varmasti enemmän kuin tarpeeksi.
     
  13. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Onneks ei tullut henkilövahinkoja. Toivotaan, että kaikki oli asianmukaisesti vakuutettu, eikä muutakaan vilppiä ja vilunkia ilmene. Pääasia, että Luppe perheineen ja muut voivat hyvin, kysymyksinä mieleen kuitenkin heti nousee kuinka paljon tossa meni mukana FHRA:n historiaa, nykyisiä/tulevia suunnitelmia ja sopimuksia jne jne. Jälkiviisaus ei sinänsä mitään auta ja sen voinee jättää muualle, mutta nyt varmaan enemmänkin tarvitaan niitä korsia kekoon, jotta saadaan sekä kevään american car show, että vuoden 2010 tulevat tapahtumat saadaan vietyä kunnialla läpi. Voimia niille ihmisille jotka tämän takia joutuvat meidän rivijäsenten eteen entisetäkin enemmän äärimmilleen venymään.
     
  14. Iso V

    Iso V 1st gear

    Moi,

    Palo on saatu lähes sammutettua. Raivaus ja jälkisammutustyöt on nyt käynnissä. Paljon on menetetty, mutta pahemminkin olisi voinut käydä. Lähes kaikki ajanottolaitteet ja kalusto on säilynyt ehjänä. Vesi ja savuvahingoilta ei tietenkään voitu välttyä. Tässä vaiheessa ei voi muuta sanoa kun että nyt tarvitaan sitä todellista talkoohenkeä, jotta kaikki toiminta saadaan mahdollisimman pian normaaliksi. Jos jollain on tarjota pääkaupunkiseudun lähettyviltä kuivaa ja lämmintä paikkaa irtaimistolle, niin ilmoittakoon vaikka allekirjoittaneelle.
    Ei muuta kuin leuka ylös ja rakentamaan uutta huomista.

    Jani Vaittinen
     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kyllä kävi tuuri..Perjantaina vein samassa osoitteessa olevaan Erikoishitsaamoon imusarjan hitsattavaksi..Ettei vaan siitä :oops:
     
  16. janiluo

    janiluo Gearhead

    Oliko se alumiinia vai jotain magnesiumia? Viimeviikolla piti kanssa käydä kysymässä vanteiden hitsausta ja vanteetkin on jo kyydissä mutta taitaa nyt jäädä kysymättä. :-?

    Mitä lehtikirjoitteluun tulee niin ei se mitään mässäilyä ole vaan se on toimittajan työtä kertoa ja kuvata mahdollisimman kattavasti. Nuo iltapäivälehtien arvailut alkaa jo puuduttaa. Parempi että juttua tekee joku joka ymmärtää mistä on kyse. Eiköhän kaikki mässäiliät täällä ole myös kiinnostuneita siitä mitä on tapahtunut onhan kyseessä koko maan harrastajaporukkaa koskeva onnettomuus.
    Otan osaa, voimia Luppelle ja perheelle.
    :(
    - Jani -
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Alsaa oli..Pitänee käydä paikan päällä katsomassa kun ko kiinteistössä oli useampi kioski ja toimitila. Hassua kun en tota fyyran toimistoa huommanut edes kun perjantaina kävin. Kuitenkin Eriskoishitsaamolla sama osoite?? Onko kellään tietoa menikö se erikoishitsaamon pääty vai ? Ainakaan puhelimeen ei vastata.


    Ja ihan samaa mieltä Janin kanssa tosta "uutisoinnista" . Vähän suhteellsuudentajua pliis. Aika kaukana mistään oikeasta katastrofista jos hallillinen roinaa palaa poroks vs vaikka Haiti...
     
  18. enzo

    enzo Gearhead

    Voi peräaukko.

    Mulle mahtuu ainakin jonniinverran roinaa lämpöseen hälyjen ja kameroiden suojiin, varsinkin laatikko/rullakkokamaa.

    Tallitiloja ei ole, mutta muuten mahtuu kyllä kamppeita.

    -e-
     
  19. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Been there, seen that

    Allekirjoittanut on joutunut erään metalliyrityksen tuotantopomona joutunut käymään lävitse yön, jolloin laitoksessa syttyi tulipalo. Klo 01.00 yöllä tullut puhelinsoitto muutti kyllä elämän siiitä eteenpäin.
    paikan päällä kohdannut näkymä oli lähes surrealistinen. Homman organisointi ja jälkiraivaukset + tuotannon uudelleenkäynnistys vei puoli vuotta.
    Enpä olisi toivonut tätä kenellekään toiselle, mutta kun näin on käynyt niin eihän tässä voi kun toivottaa paljon jaksamista. Ja hienoa että apuakin on jo alkanut virrata osallisille.
     
  20. jaketin

    jaketin Gearhead

    kävin paikan päällä katsomassa, oli aikas surkee näky..
     

Kerro tästä muillekin!